Έτοιμοι να διδάξουμε: υβριδική τάξη εκπαίδευσης

Γεμάτοι ενθουσιασμό ταξιδέψαμε στην Λευκωσία της Κύπρου στις 12-16/02/2024 για να λάβουμε μέρος στην εκπαιδευτική δραστηριότητα (C1) που διοργανώθηκε στα πλαίσια του έργου hvet. Ήταν μια 5νθήμερη συνάντηση στην οποία παρουσιάστηκε το υβριδικό μοντέλο διδασκαλίας (μείγμα φυσικής και εικονικής μάθησης) στον τομέα της ΕΕΚ.

Στην εκπαιδευτική δραστηριότητα που ονομάστηκε «Έτοιμοι να διδάξουμε: υβριδική τάξη εκπαίδευσης» έλαβε μέρος προσωπικό από όλους του εταίρους: ειδικοί, ψυχολόγοι, καθηγητές, εκπαιδευτές και διαχειριστές του έργου και οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να επεξεργαστούν τα αποτελέσματα που έχουν παραχθεί. Στόχος της να ενδυναμώσει την εκπαιδευτική κοινότητα ως σύνολο.

Η ενεργή συμμετοχή μας σε όλες τις διαμορφωμένες δραστηριότητες μας έδωσε την δυνατότητα να βιώσουμε την εμπειρία και να επεξεργαστούμε σε βάθος  τα αποτελέσματα του έργου. Οπλισμένοι πλέον με την πεποίθηση πως είμαστε πλήρως συντονισμένοι και προσηλωμένοι στο στόχο αφήσαμε την Λευκωσία για να επιστρέψουμε στις βάσεις μας και να συνεχίσουμε το έργο μας ώστε να κάνουμε την υβριδική εκπαίδευση μέρος της καθημερινότητας στις δομές ΕΕΚ.

Scroll to Top