Διαβάσατε το 2ο Ενημερωτικό Δελτίο του ACT;

Το 2ο  Ενημερωτικό Δελτίο του έργου ACT κυκλοφόρησε!

Είμαστε ενθουσιασμένοι να ανακοινώσουμε την κυκλοφορία του 2ου  Ενημερωτικού Δελτίου του έργου ACT, στο οποίο η p-consulting.gr είναι εταίρος. Σε αυτό το 2ο  Ενημερωτικό Δελτίο, παρουσιάζεται αναλυτικά η πρόοδος και τα επιτεύγματα του έργου μέχρι σήμερα, καθώς και τα επόμενα βήματα της σύμπραξης.

Είναι ένα Ενημερωτικό Δελτίο που δεν πρέπει να χάσετε!

Τι περιλαμβάνει;

Το Ενημερωτικό Δελτίο περιλαμβάνει άρθρα σχετικά με την πορεία του έργου μέχρι και σήμερα αλλά και τα επόμενα βήματα της σύμπραξης. Αναλυτικά θα μάθετε λεπτομέρειες για το πρώτο παραδοτέο του έργου, το Εργαλείο αυτό-στοχασμού. Ένα εργαλείο που απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς μαθητών 14-18 ετών, φιλικό προς το χρήστη το οποίο μπορεί να το ολοκληρωθεί σε μόλις 10-15 λεπτά. Το Εργαλείο αυτό-στοχασμού απαιτούσε ενδελεχή εξέταση των 17 Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης (ΣΒΑ). Μέσα από τη συνεργασία και την ανταλλαγή απόψεων, η σύμπραξη του έργου ACT! κατάφερε να το ολοκληρώσει με επιτυχία.  Το εργαλείο θα κυκλοφορήσει δωρεάν σύντομα.

Επιπλέον, θα βρείτε λίγα λόγια για την πορεία του έργου μέχρι σήμερα. Θα βρείτε λεπτομέρειες για τη Διακρατική Συνάντηση στη Ρουμανία, όπου οι εταίροι μοιράζονται με τους αναγνώστες τη συναρπαστική εμπειρία της διακρατικής συνάντησης στις 8 και 9 Ιουνίου 2023. Επίσης, θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε περισσότερα για την ανάπτυξη του 2ου παραδοτέου του έργου, το Εκπαιδευτικό πρόγραμμα διαδικτυακής κατάρτισης.

Τέλος,  θα μάθετε περισσότερα για την Εκδήλωση Κατάρτισης στη Δανία η οποία θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο του 2023. Η εκδήλωση αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για τους εκπαιδευτικούς να βελτιώσουν τις διαπολιτισμικές ικανότητές τους και να μάθουν περισσότερα για την εφαρμογή των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης στα σχολεία τους.

Μάθετε περισσότερα για όλα τα παραπάνω στο 2ο Ενημερωτικό Δελτίο του έργου εδώ!

 

Ας συνεργαστούμε για ένα καλύτερο μέλλον!

Μαζί μπορούμε να κάνουμε τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης πραγματικότητα!

Scroll to Top