Εκδήλωση Εκπαίδευσης και Κατάρτισης στη Σλοβενία για το έργο-CREW!

Το έργο RECREW.

Το έργο RE-CREW ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2022 και θα ολοκληρωθεί τον Αύγουστο του 2024. Το έργο δημιουργήθηκε με στόχο να βοηθήσει ενεργά και αποτελεσματικά τις ΜΜΕ να ανταποκριθούν στις νέες προκλήσεις της αγοράς εργασίας και να βρουν τους κατάλληλους εργαζομένους για την επιτυχία της επιχείρησής τους.

 

Η Εκδήλωση Εκπαίδευσης και Κατάρτισης.

Η Εκδήλωση Εκπαίδευσης και Κατάρτισης πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, 14.11 – 16.11.2023, στο Piran της Σλοβενίας. Στην Εκδήλωση Εκπαίδευσης και Κατάρτισης συμμετείχαν εκπρόσωποι όλων των εταίρων της σύμπραξης.

 

Κατά τη διάρκεια της Εκδήλωσης Εκπαίδευσης και Κατάρτισης πραγματοποιήθηκαν τα παρακάτω εργαστήρια – workshops:

  • “Οργάνωση της διαδικασίας προσλήψεων”, συντονίστηκε από την EXEO Lab.
  • “Υγεία και ευημερία στο χώρο εργασίας”, συντονίστηκε από ISSBS
  • “Εταιρική κοινωνική ευθύνη”, συντονίστηκε από την p-consulting.gr
  • “Δημιουργώντας το DNA της εταιρείας”, συντονίστηκε από We Are Entrepreneurs.

Τα εργαστήρια ήταν διαδραστικά και καθήλωσαν τους παρευρισκόμενους. Δείτε μερικά στιγμιότυπα

Επιπλέον, στις 15.11.2023, επισκεφθήκαμε την πόλη Koper και το Ινστιτούτο Εκπαίδευσης και Έρευνας M-Aleja. Την επίσκεψη μελέτης συντόνισε η dr. Alenka Malej, η οποία προετοίμασε τη διάλεξη για τη σημασία της ψηφιακής γνώσης στις επιχειρήσεις, ειδικά στις ΜΜΕ. Τόνισε ότι είναι σημαντικό τα παιδιά να αρχίσουν να μαθαίνουν την τεχνολογία από μικρή ηλικία και μέσω της συνεργασίας να γίνουν πιο δημιουργικά και να μαθαίνουν να λειτουργούν σε ομάδες. Επίσης, οι συμμετέχοντες έκαναν μια μικρή άσκηση ρομποτικής με τη χρήση του εργαλείου powerfool και των LEGO.

Δείτε μερικά στιγμιότυπα

Η Εκδήλωση Εκπαίδευσης και Κατάρτισης έκλεισε στις 16.11.2023 μετά την παρουσίαση των προσχέδιων της πλατφόρμας και του Εργαλείου Αυτό-αξιολόγησης. Οι εταίροι αντάλλαξαν απόψεις, έθεσαν τους επόμενους στόχους και τα επόμενά τους βήματα. Τα εργαλεία αναπτύσσονται με γρήγορους ρυθμούς!

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα!

Scroll to Top