εργαλείο αυτό-αξιολόγησης και η διαδικτυακή εκπαίδευση του e-patterns

Λίγα λόγια για το εργαλείο αυτό-αξιολόγησης και τη διαδικτυακή εκπαίδευση του e-patterns

Το έργο e-patterns είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρωθεί και σας παρουσιάζουμε 2 από τις τελευταίες δράσεις του.

Το έργο e-Patterns

Το έργο e-Patterns δημιουργήθηκε για να δώσει λύσεις σε ένα από τα πλέον σημαντικά ζητήματα που απασχολούν μικρές (και συνήθως νεοσύστατες) ΜΚΟ. Αυτό της συγκέντρωσης κεφαλαίων.

Η διαδικασία εξεύρεσης χρηματοδότησης αποτελεί μια δύσκολη και άγνωστη διαδικασία για τις μικρές ΜΚΟ. Απαιτούνται γνώσεις, δεξιότητες και ικανότητες οι οποίες συχνά λείπουν από τους επαγγελματίες που εργάζονται σε αυτό το χώρο.

Στο πλαίσιο του έργου, η p-consulting.gr, μαζί με οργανισμούς από Ισπανία, Γερμανία, Κύπρο, Ιταλία και Φινλανδία, κατασκευάζουν μια ψηφιακή εκπαιδευτική πλατφόρμα όπου θα μπορεί ο ενδιαφερόμενος να αναπτύξει τις δεξιότητές του στο fundraising.

Εργαλείο αυτό-αξιολόγησης

Λίγα λόγια για το εργαλείο αυτό-αξιολόγησης και τη διαδικτυακή εκπαίδευση του e-patterns 1Ένα από τα τελευταία παραδοτέα του έργου είναι το εργαλείο αυτό-αξιολόγησης δεξιοτήτων στη συγκέντρωση κεφαλαίων για ΜΚΟ.

Το συγκεκριμένο εργαλείο, αποτελεί ένα πολύ χρήσιμο βοήθημα για κάποιον/ -α που θέλει να καλυτερέψει τις δεξιότητές του / της στο fundraising. Συμπληρώνοντάς το, μπορεί να αναγνωρίσει κάποιος/-α τα δυνατά και αδύνατα σημεία του/της σε ότι αφορά τη συγκέντρωση κεφαλαίων και θα ξέρει με αυτό τον τρόπο τι χρειάζεται να βελτιώσει.

Η παρουσίαση του εργαλείου αυτό-αξιολόγησης θα γίνει για πρώτη φορά κατά την διάρκεια μιας online εκπαίδευσης που θα γίνει σύντομα.

Online εκπαίδευση

Στα πλαίσια του έργου θα πραγματοποιηθεί μια online εκπαίδευση σχετικά με την αναβάθμιση της κατάρτισης στην πρακτική του fundraising.

Η διάρκεια των online σεμιναρίων θα διαρκέσει 2 εβδομάδες, από τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου- 11 Μαρτίου (με μία διαδικτυακή συνεδρία ανά διήμερο). Κάθε online συνεδρία θα πραγματοποιείται κατά τις πρωινές ώρες από τις 10:00-12:00.

Για να εγγραφείτε, κάντε κλικ εδώ!

Όλα τα σεμινάρια θα διεξαχθούν στα αγγλικά.

Θα χαρούμε να συμμετέχετε!

Scroll to Top