Ετοιμαστείτε για το Πρώτο e-Περιοδικό του Έργου GUIDE!

Η ανυπομονησία είναι μεγάλη καθώς η σύμπραξη του έργου GUIDE προετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το πρώτο e-περιοδικό, ένα σημαντικό ορόσημο στο ταξίδι του έργου προς την προώθηση της αναβάθμισης των δεξιοτήτων των Επαγγελματιών Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Σταδιοδρομίας προκειμένου να προσφέρουν ευαισθητοποιημένη καθοδήγηση ως προς τις διακρίσεις φύλου στην Ευρώπη.

Προγραμματισμένο για να κυκλοφορήσει στα μέσα της περιόδου υλοποίησης του έργου (περίπου τέλη Μάιου 2024) , αυτό το πρώτο τεύχος υπόσχεται να είναι μια περιεκτική παρουσίαση των εντυπωσιακών επιτευγμάτων της σύμπραξης μέχρι σήμερα. Το GUIDE έχει ως στόχο την αναβάθμιση των δεξιοτήτων των Επαγγελματιών Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Σταδιοδρομίας προκειμένου να προσφέρουν ευαισθητοποιημένη καθοδήγηση ως προς τις διακρίσεις φύλου.

Από την επεξήγηση των βασικών ιδεών πίσω από τις μεθοδολογίες του έργου GUIDE έως την παρουσίαση των προσπαθειών της ομάδας μας, το περιοδικό θα προσφέρει μια συνολική εικόνα των πρωτοβουλιών μας. Θα βρείτε συνεντεύξεις με τους ειδικούς, πληροφορίες για τα Open Events,  άρθρα για την παρουσία μας σε κορυφαίες διασκέψεις όπως η EfVET 2023 και η ICERI 2023. Η δημοσίευση αυτού του πρώτου τεύχους, θα αναδείξει τις ανεκτίμητες συνεισφορές της σύμπραξης για την ευαισθητοποιημένη καθοδήγηση επαγγελματικής σταδιοδρομίας ως προς τις διακρίσεις φύλου.

Στην καρδιά του περιοδικού βρίσκεται η ακλόνητη δέσμευσή της σύμπραξης να καταργήσουμε τα εμπόδια και τις προκαταλήψεις στην επαγγελματική σταδιοδρομία, προωθώντας μια ευαίσθητη ως προς το φύλο προσέγγιση που παρακινεί τα άτομα να πραγματοποιούν επιλογές με βάση το ενδιαφέρον και την ικανότητα αντί το φύλο και τα στερεότυπα.

Καθώς περιμένουμε με ανυπομονησία την κυκλοφορία του πρώτου τεύχους, η p-consulting.gr (μέλος της σύμπραξης του έργου) σας προσκαλεί να μας συντροφεύσετε σε αυτό το μετασχηματιστικό ταξίδι προς ένα μέλλον όπου όλα τα φύλα έχουν ίσες ευκαιρίες για επιτυχία και ευημερία. Παραμείνετε συντονισμένοι για ενημερώσεις και ενθουσιώδεις ανακοινώσεις στο επερχόμενο e-περιοδικό του έργου GUIDEUpgrading the skills of professionals for gendersensitive career guidance!

 

Μείνετε συντονισμένοι!

Scroll to Top