μένουμε ασφαλείς featured

μένουμε ασφαλείς

Μένουμε Ασφαλείς

Μετά τις 4 Μαΐου μένουμε ασφαλείς βγαίνοντας από το σπίτι. Τα πρώτα μέτρα επαναφοράς στην κανονικότητα ισχύουν, αλλά πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Στην p-consulting.gr έχουμε πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας και προστασίας των εργαζομένων μας αλλά και πάλι κανείς δεν μπορεί να είναι απόλυτα σίγουρος. Για αυτό ζητάμε και από εσάς την κατανόησή σας. Το γραφείο μας στην Ηρώων Πολυτεχνείου 92, στην Πάτρα, θα είναι ανοικτό αλλά υπό συνθήκες. Μια από αυτές είναι ότι δε θα επιτρέπεται να υπάρχουν ταυτόχρονα 2 επισκέπτες στο χώρο μας. Συνεπώς θα σας δεχόμαστε αποκλειστικά με προκαθορισμένες συναντήσεις.

Θα εκτιμούσαμε ιδιαίτερα αν μας επισκεπτόσασταν με τη μάσκα σας. Επίσης θα προτιμούσαμε να μας αποστέλλετε σκαναρισμένα όλα τα δικαιολογητικά σας, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αν τα αρχεία είναι μεγάλα σε όγκο, πείτε μας και θα σας παρέχουμε εντελώς δωρεάν χώρο σε cloud αποθηκευτικό χώρο (dropbox ή google drive). Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιείτε και το wetransfer.

Σε κάθε περίπτωση επικοινωνείστε μαζί μας!

Η κρίση του Covid19 είναι παγκόσμια και ωσότου οι ειδικοί επιστήμονες να μας καθησυχάσουν θα πρέπει να είμαστε όλοι απόλυτα προσεκτικοί. Μένουμε ασφαλείς γιατί το χρωστάμε σε εμάς τους ίδιους!

Scroll to Top