η ομάδα μας

Δείτε το πιο σημαντικό κομμάτι της εταιρείας μας, τους ανθρώπους που απαρτίζουν την ομάδα μας…

Χαριτίνη-Μαρία Σκουλίδη

Χαριτίνη-Μαρία Σκουλίδη

Co-Owner
Παναγιώτης Γ. Αναστασόπουλος

Παναγιώτης Γ. Αναστασόπουλος

Co-Owner
Ομάδα 1

Χαριτίνη-Μαρία Σκουλίδη

Co-Owner

Η Χαριτίνη-Μαρία είναι οικονομολόγος, κάτοχος 2 πτυχίων Α.Ε.Ι. στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και στα Οικονομικά, με μεγάλη εμπειρία στη διαχείριση προγραμμάτων η οποία έχει αποκτηθεί από την ενασχόλησή της με ένα μεγάλο αριθμό εθνικών και διεθνών συνεταιριστικών έργων, είτε ως συντονιστής είτε ως εταίρος για περισσότερα από 16 χρόνια. Ιδιαίτερα ενεργή συμμετοχή στον τομέα του προσβάσιμου τουρισμού στον οποίο είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος και συγκεκριμένα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων Τουρισμού.Έχει πολλές διασυνδέσεις με τοπικούς οργανισμούς και επιχειρήσεις, όπως Περιφέρειες, Εμπορικά Επιμελητήρια, Οικονομικά Επιμελητήρια και του Τοπικού Εθνικού Τουριστικού Οικονομικού Περιβάλλοντος.Επίσης, είναι καθηγήτρια ενηλίκων με περισσότερες από 3.300 ώρες εμπειρίας πάνω στη μικτή και τη διαδικτυακή εκπαίδευση, ιδιαιτέρως σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις και σε ανέργους. Ασχολήθηκε με τη διαχείριση ενός μεγάλου αριθμού έργων, είναι εκπαιδευμένη ως αξιολογητής, δημιουργός διαδικτυακού εκπαιδευτικού υλικού κυρίως για μικρές επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένης της διαχείρισης καινοτομιών και της αγροτικής ανάπτυξης, ερευνήτρια, σχεδιάστρια προγραμμάτων σπουδών.Η Χαριτίνη-Μαρία έχει πολύ μεγάλη εμπειρία στη διοίκηση και τη συμβουλευτική, ειδικά στις υπό-σύσταση και τις υφιστάμενες μικρομεσαίες επιχειρήσεις, καθώς και πολυετή εμπειρία (περίπου 15 χρόνων) σε οργανισμούς για άτομα με ειδικές ανάγκες ως διευθύντρια στον τομέα των συγχρηματοδοτούμενων έργων από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την ελληνική πολιτεία και ως διευθύντρια σε ειδικό κέντρο για την κοινωνική και επαγγελματική ενσωμάτωση ατόμων με ειδικές ανάγκες.

Phone

00302611811200
Ομάδα 2

Παναγιώτης Γ. Αναστασόπουλος

Co-Owner

Κατέχει πτυχίο Μαθηματικού από το Πανεπιστήμιο Πατρών, έχει καλή γνώση στην ανάπτυξη πληροφορικών συστημάτων ειδικότερα σε WEB2.0 εφαρμογές. Με περισσότερα από 16 χρόνια εμπειρίας στην καινοτόμα επιχειρηματικότητα και στη συμβουλευτική πληροφοριακών συστημάτων αποκτώντας γνώσεις σχετικά με τις ψηφιακές πωλήσεις, τη διαφήμιση και άλλες εφαρμογές του σύγχρονου επιχειρηματικού περιβάλλοντος, χρησιμοποιώντας μεθόδους που προσφέρονται από τις νέες τεχνολογίες και την πληροφορική. Εξειδικευμένη εμπειρία στα πληροφοριακά συστήματα μέσω της διαδικτυακής ανάπτυξης εφαρμογών και μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Δημιουργός εκπαιδευτικών αντικειμένων που σχετίζουν την τεχνολογία με την επιχειρηματικότητα και την εκπαίδευση.Μέλος σε ομάδες εργασίας του CEDEFOP που έχουν να κάνουν με την τεχνολογία. Παράλληλα συμμετέχει διαρκώς σε πολλά συνέδρια για τις ανάγκες εκπαίδευσης που θα εμφανιστούν στην Ευρώπη με την νέα εποχή της μηχανοτρονικής επανάστασης και σε στενή επαφή με την Βασκική κυβέρνηση για αυτό το αντικείμενο.Μιλά άπταιστα αγγλικά και ιταλικά και έχει βασικές γνώσεις ισπανικών και γερμανικών. Είναι εθνικός αντιπρόσωπος στον EfVET για την Ελλάδα από το 2013, ένα ευρωπαϊκό forum για την επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση με περισσότερα από 4.000 μέλη σε όλη την Ευρώπη.Κατέχει επίσης μεταπτυχιακό δίπλωμα στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο). Με σημαντική εμπειρία mστη διαχείριση εθνικών και διακρατικών προγραμμάτων από το South East Europe μέχρι το Erasmus+ και το ΕΣΠΑ είναι όσο αποτελεσματικός χρειάζεται. Το επιχειρηματικό και επικοινωνιακό του υπόβαθρο στη διαχείριση και την καθοδήγηση νεοφυών και υφιστάμενων μικρομεσαίων επιχειρήσεων και ανέργων εγγυάται την επιτυχία στα πρώτα τους βήματα στον επιχειρηματικό στίβο. Οικονομική διαχείριση ευρωπαϊκών συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων σε τομείς όπως η εξωστρέφεια ΜΜε, η νεανική επιχειρηματικότητα και η αγροτική ανάπτυξη. Είναι σύμβουλος σε κοινωνική επιχείρηση και σε πολλά προγράμματα κατάρτισης.Παναγιώτης Γ. Αναστασόπουλος
Τάσος Κωνσταντακόπουλος

Τάσος Κωνσταντακόπουλος

Web Devil-oper
Μαρία Μικέ

Μαρία Μικέ

Graphic Designer
Μαχρίνα Δημοπούλου

Μαχρίνα Δημοπούλου

Business Devil-oper
Αγγελική Αντζουλάτου

Αγγελική Αντζουλάτου

Business Devil-oper
Ιουλία Γκότση

Ιουλία Γκότση

EU projects
Το όνομά σου!

Το όνομά σου!

η θέση σου!
Ομάδα 3

Τάσος Κωνσταντακόπουλος

Web Devil-oper

Ο Τάσος Κωνσταντακόπουλος είναι web developer με πτυχίο στην επιστήμη των υπολογιστών και μεταπτυχιακό στην μηχανική λογισμικού. Έχει εμπειρία στην κατασκευή ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων, όπως επίσης και στην δημιουργία εκπαιδευτικών πλατφορμών εκπαίδευσης. Επίσης έχει προϋπηρεσία και στον τομέα του ΙΤ συνολικότερα, στην διαχείριση server αλλά και στην τεχνική υποστήριξη. Από το 2014 έχει συμμετάσχει σε αρκετά εθνικά, συγχρηματοδοτούμενα και ευρωπαϊκά προγράμματα στον χώρο της εκπαίδευσης αλλά και της υγείας. ”Μιλάει” αρκετές γλώσσες (προγραμματισμού...), του αρέσει να ασχολείται με τις νέες τεχνολογίες  και έχει πιστοποιημένες γνώσεις στην κυβερνοασφάλεια και στην χρήση Linux συστημάτων.

Phone

00302611811200
Ομάδα 4

Μαρία Μικέ

Graphic Designer

Δραστήρια, έντονη &  πάντα με θετική διάθεση. Η Μαρία (Μικέ) ανήκει στην ομάδα της p-consulting.gr από το Νοέμβριο του 2019. Επιμελείται την ψηφιακή & έντυπη επικοινωνία των Ευρωπαϊκών συνεργασιών μας. Καθώς και την επικοινωνία των social account.  Ολοκλήρωσε τις σπουδές της  στη Γραφιστική Εντύπου & Ηλεκτρονικών Πολυμέσων το 2016. Από τότε ενισχύει τη φαρέτρα της, χρόνο με το χρόνο, με  γνώσεις πάνω στο web design, το social media marketing αλλά και το branding. Ανήσυχη και τελειομανής, εμπνέεται από τη φύση, την αστική κουλτούρα και την ψυχολογία των ανθρώπων. Μια bohemian ψυχή που μετατρέπει τις γνώσεις της στο Brand Identity σε σχήματα και χρώματα κατάλληλα να δώσουν μορφή & ζωή στα websites. Σαν καλλιτεχνική μορφή, αναζητά συνεχώς την πρόοδο, το διαφορετικό, την αμεσότητα που πρέπει να πετύχουν τα σχέδια της στους γρήγορους ρυθμούς της πόλης. Τρέχει, αγχώνεται, χαμογελά πολύ.  Αλλά κάνει και λάθη. Στους χρόνους, στα παραδοτέα, στις εκτιμήσεις της. Και μαθαίνει από αυτά! Εξελίσσεται και πεισμώνει. Και μας χαρίζει καθημερινά την πιο βροντερή «καλημέρα» στο γραφείο.

Phone

00302611811200
Ομάδα 5

Μαχρίνα Δημοπούλου

Business Devil-oper

Η Μαχρίνα Δημοπούλου,(όπου κανένας δεν θα πει το όνομα της σωστά από την αρχή, το οποίο προέρχεται από το Μαρία-Χριστίνα) ανήκει στην ομάδα της p-consulting.gr από το Δεκέμβριο του 2019. Είναι τελειόφοιτος του 5ετούς Οικονομικού Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων του Πανεπιστημίου Πατρών. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της έως και σήμερα, έχει παρακολουθήσει αρκετές ημερίδες και σεμινάρια, προκειμένου να ενισχύσει τις γνώσεις της σε διαφόρους τομείς. Πριν την ολοκλήρωση των σπουδών της ξεκίνησε να εργάζεται ως προσωπικό διοικητικής υποστήριξης. Τα επόμενα έξι χρόνια, θέλοντας να περάσει από την θεωρία στην πράξη των σπουδών της, την βρίσκουν να εργάζεται σε ένα λογιστικό γραφείο, συγκεντρώνοντας έτσι όλες τις απαραίτητες οικονομικές γνώσεις για τις επιχειρήσεις του σήμερα. Γνωρίζει Αγγλικά και Γαλλικά, αλλά αυτό που της αρέσει περισσότερο, είναι να γνωρίζει διαφορετικές προσωπικότητες. Χρειάζεται μόνο λίγο χρόνο μέχρι να ανακαλύψει κανείς την εξωστρέφεια της. Της αρέσει να συνεργάζεται με διαφορετικές προσωπικότητες και με όλους θα βρει κάτι κοινό. Οι συνάδελφοί της, την φωνάζουν χαριτολογώντας GOOGLE. Ακόμα και όταν δεν γνωρίζει εκείνη την στιγμή κάτι η ίδια, θα βρει τον τρόπο ώστε να σου απαντήσει σωστά ή να σου προτείνει λύση για το οτιδήποτε. Στην p-consulting.gr, έχει αναλάβει το τμήμα επιχειρήσεων. Κατά κύριο λόγο το κομμάτι του management ,στη διαχείριση των έργων του ΕΣΠΑ. Κάθε επιχείρηση, για την Μαχρίνα, είναι μια νέα πρόκληση. Η Μαχρίνα Δημοπούλου είναι έτοιμη να ανακαλύψει, να μάθει και να γνωρίσει κάθε νέα επιχειρηματική ιδέα αλλά και να συμβάλει στον εκσυγχρονισμό οποιασδήποτε επιχείρησης.

Phone

00302611811200
Ομάδα 6

Αγγελική Αντζουλάτου

Business Devil-oper

Η Αγγελική Ανζτουλάτου είναι Πολιτικός Μηχανικός ΤΕ, κάνοντας μεταπτυχιακό  στον τομέα της Διασφάλισης Ποιότητας και Τεχνολογίας, στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. Η δεκαετής εμπειρία στην σύνταξη και την επιθεώρηση συστημάτων διασφάλισης ποιότητας, της δίνει την δυνατότητα να καταγράφει τις ιδιαιτερότητες και να εντοπίζει τα προβλήματα μίας επιχείρησης. Έπειτα από ανάλυση και αξιολόγηση της υφιστάμενης κατάστασης, να παρέχει συμβουλές βελτίωσης και ενδυνάμωσης μιας επιχείρησης. Είναι συνεπής, πειθαρχημένη και πιστεύει στον όρο συνεργάτης (συν – αποφασίζουμε) και έτσι αντιμετωπίζει τους πελάτες. Στόχος της είναι να προσφέρει αναβαθμισμένες υπηρεσίες, βέλτιστες λύσεις υψηλής ποιότητας, επιζητώντας την επιτυχία.Η πολυετής εμπειρία της στην διαχείριση έργων (δημόσιων και ιδιωτικών) την οδηγεί στην σύνταξη ρεαλιστικών χρονοδιαγραμμάτων τα οποία αποτελούν τη βάση για την μέτρηση της χρονικής περιόδου και της παρακολούθησης του φυσικού και οικονομικού αντικειμένου του έργου.  Στόχος της είναι να φέρει σε αρμονία τις διαδικασίες, το χρονοδιάγραμμα και τον προϋπολογισμό του έργου τα οποία θεωρεί ότι είναι από τα βασικότερα εργαλεία διοίκησης του, για την επίτευξη του στόχου.Στα θετικά της προστίθεται η συμμετοχή της σε προγράμματα ΕΣΠΑ, από την θέση του  Υπεύθυνου έργου, από την μεριά του επενδυτή, το οποίο, της δίνει την δυνατότητα να αντιλαμβάνεται τις ανάγκες, το σκεπτικό, ακόμα και τις φοβίες του σε ένα τέτοιο εγχείρημα, μιας και έχει βρεθεί στην «θέση του».Στην p-consulting η Αγγελική Αντζουλάτου έχει αναλάβει την διαχείριση των έργων ΕΣΠΑ, θεωρεί καθήκον της, οι πελάτες της εταιρείας, να εξασφαλίζουν τα μέγιστα οφέλη ως ανταπόδοση της εμπιστοσύνης που δείχνουν στην εταιρέια, για την αναβάθμιση, ανάπτυξη και εκσυγχρονισμό της επιχείρησης τους.

Phone

00302611811200
Ομάδα 7

Ιουλία Γκότση

EU projects

Ένα μαθηματικό μυαλό χτύπησε την πόρτα της p-consulting.gr τον Ιούλιο του 2019. Η Ιουλία Γκότση, Πτυχιούχος Μαθηματικός από το Πανεπιστήμιο Πατρών, είναι μεθοδική και λάτρης του προγράμματος και της τάξης, δίνοντας καθημερινά τον καλύτερο της εαυτό για να αγγίξει τα υψηλά standards παροχής υπηρεσιών της εταιρείας. Γνωρίζει Αγγλικά & Γαλλικά και έχει αρκετά χρόνια εμπειρία στην διδασκαλία μαθητών ηλικίας 7-15 ετών. Εξωστρεφής, χαμογελαστή και αυθόρμητη, στέκεται στην πρώτη γραμμή επικοινωνίας με την εταιρεία, σκιαγραφώντας το προφίλ της p-consulting.gr. Δραστηριοποιείται στον τομέα των Ευρωπαϊκών Έργων και ασχολείται συγκεκριμένα με την ανάπτυξη, την υλοποίηση και τον συντονισμό των Έργων Erasmus+. Παράλληλα, δρα υποστηρικτικά σε οτιδήποτε άλλο χρειαστεί η εταιρεία. Το δυνατό της σημείο είναι η αμεσότητα και η επικοινωνία, κάτι στο οποίο συνέβαλε η εμπειρία της στην εξυπηρέτηση πελατών. Ένα χαρακτηριστικό που φέρει κ στην p-consulting.gr και απολαμβάνει την καθημερινή επικοινωνία της με συναδέλφους σε Ελλάδα και Ευρώπη. Από κάθε συναναστροφή φροντίζει να μαθαίνει κάτι νέο και να εξελίσσεται. Γνωρίζει ότι η επιτυχία δεν προέρχεται από τη μονάδα, για αυτό και είναι υποστηρικτής της συλλογικής προσπάθειας και της ομαδικότητας. Δοτική σε φίλους και συναδέλφους - δοσμένη σε στόχους.

Phone

00302611811200
Ομάδα 8

Το όνομά σου!

η θέση σου!

ενδιαφέρεσαι να δουλέψεις μαζί μας;

αν πιστεύεις ότι σου αρέσει η ομάδα μας και αυτό που κάνουμε και ταυτόχρονα έχεις να μας προσφέρεις φρέσκες ιδέες, μη διστάζεις…
Scroll to Top