Σημαντικά νέα για το Slow Learning

Πλησιάζοντας προς την ολοκλήρωση του Slow Learning, η p-consulting.gr μαζί με τους υπόλοιπους εταίρους του έργου, συνεχίζουν τις δράσεις τους σε πυρετώδεις ρυθμούς!

Στην προσπάθειά τους να κάνουν τον ψηφιακό κόσμο εύκολο για άτομα άνω των 55 ετών, αφοσιώθηκαν , εκτός άλλων, και στην εκπαίδευση των εκπαιδευτών πληροφορικής.

Για να γεφυρώσουν το χάσμα μεταξύ των εκπαιδευτών και των εκπαιδευομένων, δημιούργησαν ένα ψηφιακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα για εκπαιδευτές και άλλους επαγγελματίες στον τομέα πληροφορικής.

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα

Δεδομένου ότι κάθε ηλικιακή ομάδα έχει τις δικές τις διδακτικές και παιδαγωγικές προκλήσεις στις οποίες καλείται να ανταπεξέλθει ένας εκπαιδευτής, έτσι και η τρίτη ηλικία έχει τις δικές της.

Νέα για το Slow LearningΤο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Εκπαιδευτών Πληροφορικής Ατόμων Άνω των 55 ετών, σχεδιάστηκε για να βοηθήσει αυτόν/ή, που θα το ακολουθήσει, να γνωρίσει καλύτερα τις ανάγκες, δυσκολίες, χαρακτηριστικά και ικανότητες των ατόμων με μεγαλύτερη ηλικία.

Συνοπτικά, οι ενότητες του προγράμματος είναι:

  • Πως διδάσκουμε σε άτομα άνω των 55 ετών?
  • Κίνητρα (που έχουν για μάθηση)
  • Ψηφιακή ασφάλεια
  • Ηλεκτρονική αλληλεπίδραση
  • Πληρωμές και αγορές μέσω διαδικτύου

Όλες οι ενότητες αναλύονται λεπτομερειακά και δομημένα, καλύπτοντας ένα μεγάλο φάσμα πληροφοριών. Με αυτό τον τρόπο, αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο για τον εκπαιδευτή.

Το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα θα είναι διαθέσιμο στα αγγλικά και ελληνικά, στην ιστοσελίδα του Slow Learning από 01.03.2022.

Οι δράσεις όμως των εταίρων συνεχίζονται! Μέσα στο Φεβρουάριο είναι προγραμματισμένες Ενημερωτικές Εκδηλώσεις για το έργο σε Ελλάδα, Σλοβενία, Ισπανία και Δανία.

Ενημερωτική Εκδήλωση στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα, η ενημερωτική εκδήλωση για το έργο θα πραγματοποιηθεί από την p-consulting.gr, online τη Δευτέρα 28.02.2022 και ώρα 17:00. Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα!

Αναλυτικές πληροφορίες για το έργο μπορείτε να βρείτε και στο 4ο Ενημερωτικό Δελτίο .

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα!

Scroll to Top