Συνάντηση για το Έργο InclEUsion featured

Συνάντηση για το Έργο InclEUsion

4η Διακρατική Συνάντηση για το Έργο InclEUsion

Στις 24 Μαΐου 2021, πραγματοποιήθηκε η 4η Διακρατική Συνάντηση για το Έργο InclEUsion. Η συνάντηση ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στην Πάτρα από την p-consulting.gr, αλλά διεξήχθη διαδικτυακά. Σκοπός της συνάντησης ήταν να καθοριστούν οι επόμενες δραστηριότητες σχετικά με την εξέλιξη και την ανάπτυξη των αποτελεσμάτων του Έργου.

Συνάντηση για το Έργο InclEUsion 1Κύριο θέμα συζήτησης της 4ης Διακρατικής Συνάντησης ήταν η προετοιμασία του εκπαιδευτικού προγράμματος για τους εκπαιδευτές ενήλικων. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, που αποτελείται από έξι ενότητες και θα έχει την μορφή των εκπαιδευτικών videos, έχει αναπτυχθεί σε Αγγλικά και έχει μεταφραστεί σε Ελληνικά, Ισπανικά, Ιταλικά, Γερμανικά και Γαλλικά. Μέχρι το τέλος του Ιουνίου 2021 θα είναι έτοιμα τα videos και μετά το καλοκαίρι κάθε χώρα θα μπορεί να ξεκινήσει την πιλοτική εφαρμογή του εκπαιδευτικού προγράμματος.

Επίσης, μέσα στο 2021 θα υλοποιηθούν σε όλες τις χώρες των εταίρων ημερίδες, με στόχο την ενημέρωση του κοινού σχετικά με τις δυσκολίες, τα προβλήματα και τις διακρίσεις που αντιμετωπίζουν οι μετανάστες με αναπηρία, καθώς και τη συμβολή του Έργου InclEUsion σε αυτό.

 

Μείνετε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα!

Scroll to Top