Συνάντηση για το Ευρωπαϊκό Έργο DEAL

Συνάντηση για το DEAL

Η 2η διακρατική συνάντηση για το Ευρωπαϊκό Έργο DEAL πραγματοποιήθηκε στις 24 & 25 Σεπτεμβρίου 2019, στο Μέπελ της Ολλανδίας. Το DEAL είναι το διετές Erasmus+ KA2 έργο που στοχεύει στην βελτίωση δεξιοτήτων και ικανοτήτων των φροντιστών των ατόμων με άνοια.

Στη συνάντηση αυτή, οι εταίροι αναφέρθηκαν στο τι έχει πραγματοποιήσει ο καθένας μέχρι στιγμής, σύμφωνα με το πλάνο του Έργου.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζήτησαν για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, καθώς και για ποια πρέπει να είναι η τελική του μορφή. Οι φροντιστές των ατόμων με άνοια σύντομα θα έχουν ένα εργαλείο που θα συμβάλει στην βελτίωση των υπηρεσιών τους. Τέλος, συζήτησαν για τις επόμενες ενέργειες κάθε εταίρου, καθώς και για την επερχόμενη συνάντηση.

Οι εταίροι του Έργου είναι η pconsulting.gr και το Πανεπιστήμιο Πατρών από την Ελλάδα, οι SOSU Ostjland και Aarhus Kommune από την Δανία, οι ASP Martelli και Irecoop Toscana από την Ιταλία, το ROC Drenthe College από την Ολλανδία και το Errotu Taldea SA από την Ισπανία.

 

Συνάντηση για το DEAL 1 Συνάντηση για το DEAL 2 Συνάντηση για το DEAL 3 Συνάντηση για το DEAL 4
Συνάντηση για το DEAL 5 Συνάντηση για το DEAL 6 Συνάντηση για το DEAL 7 Συνάντηση για το DEAL 8
Scroll to Top