δια ζώσης συνάντηση του Dropping the Baggage - Investing in the future

1η δια ζώσης συνάντηση του Dropping the Baggage – Investing in the future

Η p-consulting.gr, με ιδιαίτερη χαρά φιλοξενεί τους εταίρους του Dropping the Baggage – Investing in the future, στην Πάτρα!

Από την αρχή της υλοποίησης του έργου το 2020, μέχρι και σήμερα, εξ αιτίας των περιορισμών του covid-19, οι εταίροι του έργου κατάφεραν να συναντηθούν σήμερα, για πρώτη φορά από κοντά.

Οι επτά (7) εταίροι/φορείς από Φιλανδία, Ελλάδα, Ισπανία, Πορτογαλία, Ολλανδία και Αγγλία, βρίσκονται στην Πάτρα, για μια τριήμερη συνάντηση, για το έργο Dropping the Baggage – Investing in the future. Η συνάντηση θα ολοκληρωθεί 1η Απρίλη.

Τo έργο, Dropping the Baggage – Investing in the future, έχει σαν στόχο:

  • Την ανάπτυξη εργαλείων που θα βοηθήσουν τους εκπαιδευτικούς να ενθαρρύνουν τους σπουδαστές να αφήσουν πίσω ό,τι τους κρατάει μακριά από την εκπαίδευση, 
  • Την αλλαγή της προσέγγισης της μάθησης σε μια πιο ολιστική προσέγγιση και
  • Την αλλαγή στις υπάρχουσες νοοτροπίες, τρόπους εκπαίδευσης και διδασκαλίας.

Το τριήμερο αυτό, 30/03/2022 – 01/04/2022, οι 17 εκπρόσωποι των φορέων, θα συζητήσουν τόσο για την υλοποίηση του έργου, όσο και για τους στόχους και το χρονοδιάγραμμά του.

Σήμερα, 30/03/2022, οι εταίροι συζητήσαν για την αλλαγή των υφιστάμενων αποκλειστικών στάσεων, για τη συμπερίληψη και την ενδυνάμωση. Και το επόμενο θέμα ήταν “Δεν υπάρχει «εγώ» στην προσέγγιση «εμείς»”.

Αύριο, 31/03/2022, η p-consulting.gr, έχει ετοιμάσει μια ιδιαίτερη έκπληξη για τους εταίρους του έργου. Μέσα από αυτή την έκπληξη, θα γνωρίσουν λίγο περισσότερο τα έθιμα της πόλης, σε συνδυασμό με το παραδοτέο του έργου. Οι εκπρόσωποι των εταίρων, θα χωριστούν σε τέσσερις ομάδες και θα πραγματοποιήσουν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού, με στόχο την μέθοδο S.C.R.E.A.M! Τέλος, θα συζητήσουν για την ενδυνάμωση των μαθητών μέσω καθοδήγησης.

Στις 01/04/2022, η συνάντηση θα ολοκληρωθεί αφού οι εταίροι συζητήσουν για τη μέθοδο S.C.R.E.A.M. και τα επόμενα βήματα για την υλοποίηση του έργου!

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα στο website του έργου!

Scroll to Top