Συναντηθήκαμε στη Λευκωσία για την 4η διακρατική συνάντηση του έργου hVET

Οι εταίροι του έργου hVET συγκεντρώθηκαν στη Λευκωσία της Κύπρου στις αρχές του μήνα για την 4η Διακρατική Συνάντηση Έργου (“TPM”). Η συνάντηση φιλοξενήθηκε από τη EUROSUCCESS consulting από τις 9-10 Νοεμβρίου 2023.

Κατά τη διάρκεια των δύο ημερών, οι εταίροι συζήτησαν την πρόοδο που έχει σημειωθεί μέχρι στιγμής στα πέντε κύρια αποτελέσματα του έργου. Το IPSantarem παρείχε ενημέρωση σχετικά με την ανάπτυξη του οδηγού μεθοδολογίας υβριδικής διδασκαλίας (PR1), ο οποίος υποβάλλεται σε αξιολόγηση από εμπειρογνώμονες. Η EUROSUCESS περιέγραψε το εκπαιδευτικό περιεχόμενο που δημιουργείται για τα μαθήματα κατάρτισης εκπαιδευτικών (PR2). Η PROGRESS εξέτασε το διαδικτυακό εργαλείο αξιολόγησης ικανοτήτων για υβριδικούς εκπαιδευτικούς (PR3) και το τεστ μαθησιακών στυλ για εκπαιδευόμενους (PR4), ενώ η p-consulting.gr παρουσίασε το πρωτότυπο του εκπαιδευτικού παιχνιδιού “υβριδικό μυστήριο” (PR5).

Οι εταίροι επανεξέτασαν το χρονοδιάγραμμα του έργου και τις επερχόμενες εργασίες. Μπροστά μας βρίσκεται πολλή δουλειά για την οριστικοποίηση των αποτελεσμάτων και την προετοιμασία για τη φάση των πιλοτικών δοκιμών. Ωστόσο, η εποικοδομητική 4η συνάντηση, έδωσε ώθηση για την προώθηση του έργου.

Οι διοργανωτές έλαβαν τα εύσημα για τη θερμή φιλοξενία και την ομαλή διεξαγωγή της 4ης TPM. Οι εταίροι προσβλέπουν τώρα στην οριστικοποίηση των αποτελεσμάτων του έργου και στην έναρξη της πολυαναμενόμενης πιλοτικής δοκιμής σε όλη την Ευρώπη. Με το συνεχιζόμενο πνεύμα συνεργασίας που παρατηρήθηκε στην πρόσφατη συνάντηση στη Λευκωσία, το έργο hVET παραμένει σε καλό δρόμο για την επίτευξη των στόχων του όσον αφορά την προώθηση της υβριδικής εκπαίδευσης.

Μείνετε συντονισμέν@ για τις επερχόμενες δραστηριότητες!!

Scroll to Top