Τι είναι η Πράσινη Διαχείριση Έργων;

Online Workshop για την οικολογική βιωσιμότητα στη διαχείριση έργων

 

Τι είναι η οικολογική βιωσιμότητα στη διαχείριση έργων, πως μπορώ να κάνω πράσινη διαχείριση των έργων μου, ποιες καλές πρακτικές εφαρμόζονται σε ευρωπαϊκό επίπεδο;

Όλα τα παραπάνω θέματα θα συζητηθούν στο online workshop που διοργανώνει η p-consulting.gr την Πέμπτη 23.09.2021 και ώρα 16:00 – 18:00, με θέμα Project Management Turns Green”.

Τι είναι η Πράσινη Διαχείριση Έργων; 3Το workshop απευθύνεται σε στελέχη διαχείρισης έργων, οργανισμούς διαχείρισης έργων, ειδικούς στην πράσινη διαχείριση και τη βιώσιμη ανάπτυξη, εκπαιδευτικούς οργανισμούς και σε όποιον/όποια ενδιαφέρεται να ενημερωθεί για το συγκεκριμένο θέμα.

Η διοργάνωση της εκδήλωσης γίνεται στο πλαίσιο υλοποίησης του Ευρωπαϊκού Έργου Erasmus+ “Think Twice!”, στο οποίο η p-consulting.gr συμμετέχει ως εταίρος.

Κατά τη διάρκεια του workshop θα συζητηθούν θέματα που αφορούν την οικολογική διαχείριση έργων, ενώ παράλληλα θα παρουσιαστεί μια βάση δεδομένων με καλές πρακτικές στην πράσινη διαχείριση έργων που έχει δημιουργηθεί από τους φορείς του Έργου Think Twice!.

 

Τι είναι η Πράσινη Διαχείριση Έργων; 4Επίσημος καλεσμένος και ομιλητής στο workshop είναι ο Dr. Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, ερευνητής στην Οικονομική Γεωγραφία (Ph.D.), Σύμβουλος Βιώσιμης Τοπικής Ανάπτυξης (ΜSc) και διδάσκων μεταδιδάκτορας στα Πανεπιστήμια Πατρών και Ανοικτό Πανεπιστήμιο Ελλάδος.

Η συμμετοχή στο online workshop είναι ελεύθερη και στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Όσες και όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την εκδήλωση, θα πρέπει να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα εγγραφής στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

 

Διοργάνωση: p-consulting.gr
Website Έργου: “Think Twice!”
Στοιχεία Επικοινωνίας: 2611.811.200, info[@]p-consulting.gr
Scroll to Top