Το 1ο τεύχος του e-Περιοδικού για το Έργο GUIDE Κυκλοφόρησε!

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την κυκλοφορία του πρώτου e-Περιοδικού του έργου GUIDE, σηματοδοτώντας ένα σημαντικό ορόσημο στο ταξίδι μας για την αναβάθμιση των δεξιοτήτων των Επαγγελματιών Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Σταδιοδρομίας. Η δημοσίευση αυτού του περιοδικού είναι ένα σημαντικό βήμα προς την παροχή ευαισθητοποιημένης καθοδήγησης ως προς τις διακρίσεις φύλου στην Ευρώπη.

Το πρώτο τεύχος κυκλοφόρησε στα τέλη Μαΐου 2024 και περιλαμβάνει μια περιεκτική παρουσίαση των εντυπωσιακών επιτευγμάτων της σύμπραξης μέχρι σήμερα. Οι αναγνώστες θα βρουν επεξηγήσεις των βασικών ιδεών πίσω από τις μεθοδολογίες του έργου GUIDE, καθώς και παρουσιάσεις των προσπαθειών της ομάδας μας. Το περιοδικό προσφέρει μια συνολική εικόνα των πρωτοβουλιών μας, περιλαμβάνοντας συνεντεύξεις με ειδικούς, πληροφορίες για τα Open Events, και άρθρα για την παρουσία μας σε κορυφαίες διασκέψεις όπως η EfVET 2023 και η ICERI 2023.

Η κυκλοφορία αυτού του πρώτου τεύχους αναδεικνύει τις ανεκτίμητες συνεισφορές της σύμπραξης στην ευαισθητοποιημένη καθοδήγηση επαγγελματικής σταδιοδρομίας ως προς τις διακρίσεις φύλου. Στην καρδιά του περιοδικού βρίσκεται η δέσμευση της σύμπραξης να καταργήσουμε τα εμπόδια και τις προκαταλήψεις στην επαγγελματική σταδιοδρομία, προωθώντας μια ευαίσθητη ως προς το φύλο προσέγγιση που παρακινεί τα άτομα να πραγματοποιούν επιλογές με βάση το ενδιαφέρον και την ικανότητα αντί το φύλο και τα στερεότυπα.

Η p-consulting.gr, μέλος της σύμπραξης του έργου, σας προσκαλεί να διαβάσετε το περιοδικό και να συντροφεύσετε σε αυτό το μετασχηματιστικό ταξίδι προς ένα μέλλον όπου όλα τα φύλα έχουν ίσες ευκαιρίες για επιτυχία και ευημερία. Παραμείνετε συντονισμένοι για περισσότερες ενημερώσεις και ενθουσιώδεις ανακοινώσεις στα επόμενα τεύχη του e-περιοδικού του GUIDEUpgrading the skills of professionals for gendersensitive career guidance!

Μείνετε συντονισμένοι!

Scroll to Top