Το έργο Being a Female Entrepreneur στη Πάτρα featured

Το Being a Female Entrepreneur έργο στη Πάτρα

Οι Διακρατικές συναντήσεις αποτελούν ένα πολύ σημαντικό μέρος της οργάνωσης και τελικά της υλοποίησης ενός έργου. Οι οργανισμοί των εταίρων, μέσω των αντιπροσώπων τους, συγκεντρώνονται όλοι μαζί και συζητούν την ατζέντα, την ροή των εργασιών, τα επόμενα βήματα, τις προθεσμίες και ότι άλλο αναγκαίο.

Η Διακρατική (μικτής συμμετοχής) Συνάντηση του έργου “Being a Female Entrepreneur” διεξάχθηκε στη Πάτρα, τη Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου και τη Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021. Ο οικοδεσπότης εταίρος, σε αυτή την περίπτωση η p-consulting, καλωσόρισε τους αντιπροσώπους των οργανισμών των εταίρων του έργου, που παρευρέθηκαν δια ζώσης καθώς και αυτούς που συμμετείχαν μέσω ψηφιακής πλατφόρμας, σε μια εντατική και αποδοτική Συνάντηση που διενεργήθηκε με όλα τα μέτρα ασφάλειας που υποδεικνύει το πρωτόκολλο για τον COVID-19.

Η ατζέντα της Συνάντησης περιλάμβανε την οριστικοποίηση του Ψηφιακού Διαδραστικού χάρτη Πολιτιστικών και Δημιουργικών Επιχειρήσεων στις Ευρωπαϊκές Χώρες – όπως έχει αναφερθεί ήδη – περαιτέρω εργασίες, καθήκοντα και προθεσμίες σχετικά με την εξέλιξη των επόμενων βημάτων του έργου.

Τέλος, όλοι οι συμμετέχοντες συμφώνησαν, ότι οι δια ζώσης συναντήσεις είναι πολύ περισσότερο αποτελεσματικές, ειδικότερα όταν οι εταίροι των έργων συναντώνται για πρώτη φορά, καθώς αποτελούν σίγουρο τρόπο για την εδραίωση εξοικείωσης και συνεργασίας. Με την ολοκλήρωση της συνάντησης οι συμμετέχοντες από 6 διαφορετικές Ευρωπαϊκές χώρες διατύπωσαν την ευχή για ύφεση της πανδημίας σύντομα και ασφαλή επιστροφή σε συνθήκες που θα μας επιτρέπουν να διεξάγουμε συναντήσεις δια ζώσης!

Μπορείτε να ενημερώνεστε συνεχώς για τις δράσεις του έργου, μέσα από το website και το Facebook

 

Scroll to Top