Το Reimagine ταξιδεύει στην Ιταλία

Η συνάντηση μας στην Περούντζια της Ιταλίας στα πλαίσια του Erasmus+ και του προγράμματος Reimagine είναι γεγονός. Έλαβε χώρα στην πανέμορφη πόλη της Ιταλίας που μας σαγήνευσε με το που την αντικρίσαμε.

Εταίροι και από τις τέσσερις χώρες Ρουμανία, Γερμανία, Ελλάδα και Ιταλία είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν και να θέσουν τη συνεργασία τους αναφορικά με το έργο σε γερές βάσεις. Ο στόχος του έργου, τόσο καίριος στην εποχή που ζούμε, που αφορά τη στροφή της εκπαιδευτικής διαδικασίας σε ψηφιακά μονοπάτια, την εφαρμογή καινοτόμων μεθόδων εξ αποστάσεως εκπαίδευσης αλλά και τη χρήση των κατάλληλων εργαλείων αποτέλεσε τον κόμβο γύρω από τον οποίο περιστράφηκε όλη η συνάντηση.

Συζητήθηκαν σε βάθος τα βήματα που έχουν γίνει μέχρι τώρα, οι στόχοι ορόσημο του έργου και κατανοήθηκαν πλήρως και λεπτομερώς οι επερχόμενες κινήσεις. Πιο συγκεκριμένα αναφερθήκαμε στην οριοθέτηση των ομάδων στόχου, στις δράσεις που θα αναλάβουμε για την διάδοση του έργου αλλά και των αποτελεσμάτων του. Αναλύθηκαν παραδοτέα όπως το toolkit και το web app platform και δόθηκαν οι απαραίτητες κατευθυντήριες.

Η ομάδα έφυγε έχοντας στις αποσκευές της όλη την πληροφόρηση που χρειαζόταν αλλά και γεμάτη με σιγουριά και ενθουσιασμό για τα επόμενα βήματα του έργου.

Μείνετε συνδεδεμένοι για να παρακολουθήσετε τη συνέχεια.

Scroll to Top