Το Think Twice! αναπτύσσεται

Η p-consulting.gr, μαζί με τους υπόλοιπους εταίρους του έργου ThinkTwice! , πραγματοποίησαν μια κομβική για το έργο online συνάντηση.

Έχοντας ήδη ολοκληρώσει την Ψηφιακή Βάση Δεδομένων, από σήμερα μπήκαν γερές βάσεις για τη δημιουργία και του 2ου παραδοτέου του έργου.

Η Ψηφιακή Βάση Δεδομένων

Με τη νέα χρονιά, οι ενδιαφερόμενοι του Think Twice, μπορούν να αποκτήσουν σημαντικές γνώσεις για το πως να διαχειρίζονται τα έργα τους με έναν φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο.

Εν μέσω της πανδημίας Covid-19, οι εταίροι του έργου, κατάφεραν να  ολοκληρώσουν επιτυχώς το 1ο παραδοτέο. Δημιούργησαν έτσι μια Ψηφιακή Βάση Δεδομένων με καλές πρακτικές για οικολογικά βιώσιμη διαχείριση έργων.

Ωφελούμενοι αυτής της Βάσης Δεδομένων είναι κυρίως διαχειριστές Ευρωπαϊκών έργων. Αποτελεί βέβαια και ένα χρήσιμο εργαλείο για όλους τους project managers, ανεξαρτήτου αντικειμένου ενασχόλησης.

Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες για την Ψηφιακή Βάση Δεδομένων, καθώς και για της ενημερωτικές εκδηλώσεις που έγιναν σε Ελλάδα, Ισπανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία, Πορτογαλία, Ιταλία και Σερβία στο 2ο Ενημερωτικό Δελτίο.

Online συνάντηση και επόμενα βήματα

Σήμερα, 18.02.2022, πραγματοποιήθηκε η 1η online συνάντηση της χρονιάς.

Think Twice online meeting

Επίκεντρο της συζήτησης ήταν το 2ο παραδοτέο, το οποίο θα δίνει τη δυνατότητα σε project managers να ελέγξουν την οικολογική βιωσιμότητα της προσωπικής τους διαχείρισης έργου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης παρουσιάστηκε το υλικό που θα το συνθέτει και τέθηκε και το χρονοδιάγραμμα του.

Πλέον οι εταίροι γνωρίζουν καλά όλα τα βήματα που πρέπει να ακολουθηθούν μέχρι την ολοκλήρωσή του έργου και είναι πλήρως εξοπλισμένοι να παραδώσουν ένα άρτιο αποτέλεσμα.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα!

Scroll to Top