our team

The most significant essence of our company is our team. Check on our people and don’t hesitate to contact us and meet each other…

Τάσος Κωνσταντακόπουλος

Τάσος Κωνσταντακόπουλος

Web Devil-oper
Μαρία Μικέ

Μαρία Μικέ

Graphic Designer
Μαχρίνα Δημοπούλου

Μαχρίνα Δημοπούλου

Business Devil-oper
Αγγελική Αντζουλάτου

Αγγελική Αντζουλάτου

Business Devil-oper
Χαρά Στασινόπουλου

Χαρά Στασινόπουλου

EU Projects
Γιώργος Ηλιόπουλος

Γιώργος Ηλιόπουλος

Web Devil-oper
Γιώργος Κυριακίδης

Γιώργος Κυριακίδης

EU projects
Το όνομά σου!

Το όνομά σου!

η θέση σου!
Team 1

Τάσος Κωνσταντακόπουλος

Web Devil-oper

Ο Τάσος Κωνσταντακόπουλος είναι web developer με πτυχίο στην επιστήμη των υπολογιστών και μεταπτυχιακό στην μηχανική λογισμικού. Έχει εμπειρία στην κατασκευή ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων, όπως επίσης και στην δημιουργία εκπαιδευτικών πλατφορμών εκπαίδευσης. Επίσης έχει προϋπηρεσία και στον τομέα του ΙΤ συνολικότερα, στην διαχείριση server αλλά και στην τεχνική υποστήριξη. Από το 2014 έχει συμμετάσχει σε αρκετά εθνικά, συγχρηματοδοτούμενα και ευρωπαϊκά προγράμματα στον χώρο της εκπαίδευσης αλλά και της υγείας. ”Μιλάει” αρκετές γλώσσες (προγραμματισμού...), του αρέσει να ασχολείται με τις νέες τεχνολογίες και έχει πιστοποιημένες γνώσεις στην κυβερνοασφάλεια και στην χρήση Linux συστημάτων.

Phone

00302611811200
Team 2

Μαρία Μικέ

Graphic Designer

Δραστήρια, έντονη & πάντα με θετική διάθεση. Η Μαρία (Μικέ) ανήκει στην ομάδα της p-consulting.gr από το Νοέμβριο του 2019. Επιμελείται την ψηφιακή & έντυπη επικοινωνία των Ευρωπαϊκών συνεργασιών μας. Καθώς και την επικοινωνία των social account. Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στη Γραφιστική Εντύπου & Ηλεκτρονικών Πολυμέσων το 2016. Από τότε ενισχύει τη φαρέτρα της, χρόνο με το χρόνο, με γνώσεις πάνω στο web design, το social media marketing αλλά και το branding. Ανήσυχη και τελειομανής, εμπνέεται από τη φύση, την αστική κουλτούρα και την ψυχολογία των ανθρώπων. Μια bohemian ψυχή που μετατρέπει τις γνώσεις της στο Brand Identity σε σχήματα και χρώματα κατάλληλα να δώσουν μορφή & ζωή στα websites. Σαν καλλιτεχνική μορφή, αναζητά συνεχώς την πρόοδο, το διαφορετικό, την αμεσότητα που πρέπει να πετύχουν τα σχέδια της στους γρήγορους ρυθμούς της πόλης. Τρέχει, αγχώνεται, χαμογελά πολύ. Αλλά κάνει και λάθη. Στους χρόνους, στα παραδοτέα, στις εκτιμήσεις της. Και μαθαίνει από αυτά! Εξελίσσεται και πεισμώνει. Και μας χαρίζει καθημερινά την πιο βροντερή «καλημέρα» στο γραφείο.

Phone

00302611811200
Team 3

Μαχρίνα Δημοπούλου

Business Devil-oper

Η Μαχρίνα Δημοπούλου,(όπου κανένας δεν θα πει το όνομα της σωστά από την αρχή, το οποίο προέρχεται από το Μαρία-Χριστίνα) ανήκει στην ομάδα της p-consulting.gr από το Δεκέμβριο του 2019. Είναι τελειόφοιτος του 5ετούς Οικονομικού Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων του Πανεπιστημίου Πατρών. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της έως και σήμερα, έχει παρακολουθήσει αρκετές ημερίδες και σεμινάρια, προκειμένου να ενισχύσει τις γνώσεις της σε διαφόρους τομείς. Πριν την ολοκλήρωση των σπουδών της ξεκίνησε να εργάζεται ως προσωπικό διοικητικής υποστήριξης. Τα επόμενα έξι χρόνια, θέλοντας να περάσει από την θεωρία στην πράξη των σπουδών της, την βρίσκουν να εργάζεται σε ένα λογιστικό γραφείο, συγκεντρώνοντας έτσι όλες τις απαραίτητες οικονομικές γνώσεις για τις επιχειρήσεις του σήμερα. Γνωρίζει Αγγλικά και Γαλλικά, αλλά αυτό που της αρέσει περισσότερο, είναι να γνωρίζει διαφορετικές προσωπικότητες. Χρειάζεται μόνο λίγο χρόνο μέχρι να ανακαλύψει κανείς την εξωστρέφεια της. Της αρέσει να συνεργάζεται με διαφορετικές προσωπικότητες και με όλους θα βρει κάτι κοινό. Οι συνάδελφοί της, την φωνάζουν χαριτολογώντας GOOGLE. Ακόμα και όταν δεν γνωρίζει εκείνη την στιγμή κάτι η ίδια, θα βρει τον τρόπο ώστε να σου απαντήσει σωστά ή να σου προτείνει λύση για το οτιδήποτε. Στην p-consulting.gr, έχει αναλάβει το τμήμα επιχειρήσεων. Κατά κύριο λόγο το κομμάτι του management, στη διαχείριση των έργων του ΕΣΠΑ. Κάθε επιχείρηση, για την Μαχρίνα, είναι μια νέα πρόκληση. Η Μαχρίνα Δημοπούλου είναι έτοιμη να ανακαλύψει, να μάθει και να γνωρίσει κάθε νέα επιχειρηματική ιδέα αλλά και να συμβάλει στον εκσυγχρονισμό οποιασδήποτε επιχείρησης.

Phone

00302611811200
Team 4

Αγγελική Αντζουλάτου

Business Devil-oper

Η Αγγελική Ανζτουλάτου είναι Πολιτικός Μηχανικός ΤΕ, κάνοντας μεταπτυχιακό  στον τομέα της Διασφάλισης Ποιότητας και Τεχνολογίας, στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. Η δεκαετής εμπειρία στην σύνταξη και την επιθεώρηση συστημάτων διασφάλισης ποιότητας, της δίνει την δυνατότητα να καταγράφει τις ιδιαιτερότητες και να εντοπίζει τα προβλήματα μίας επιχείρησης. Έπειτα από ανάλυση και αξιολόγηση της υφιστάμενης κατάστασης, να παρέχει συμβουλές βελτίωσης και ενδυνάμωσης μιας επιχείρησης. Είναι συνεπής, πειθαρχημένη και πιστεύει στον όρο συνεργάτης (συν – αποφασίζουμε) και έτσι αντιμετωπίζει τους πελάτες. Στόχος της είναι να προσφέρει αναβαθμισμένες υπηρεσίες, βέλτιστες λύσεις υψηλής ποιότητας, επιζητώντας την επιτυχία. Η πολυετής εμπειρία της στην διαχείριση έργων (δημόσιων και ιδιωτικών) την οδηγεί στην σύνταξη ρεαλιστικών χρονοδιαγραμμάτων τα οποία αποτελούν τη βάση για την μέτρηση της χρονικής περιόδου και της παρακολούθησης του φυσικού και οικονομικού αντικειμένου του έργου. Στόχος της είναι να φέρει σε αρμονία τις διαδικασίες, το χρονοδιάγραμμα και τον προϋπολογισμό του έργου τα οποία θεωρεί ότι είναι από τα βασικότερα εργαλεία διοίκησης του, για την επίτευξη του στόχου. Στα θετικά της προστίθεται η συμμετοχή της σε προγράμματα ΕΣΠΑ, από την θέση του Υπεύθυνου έργου, από την μεριά του επενδυτή, το οποίο, της δίνει την δυνατότητα να αντιλαμβάνεται τις ανάγκες, το σκεπτικό, ακόμα και τις φοβίες του σε ένα τέτοιο εγχείρημα, μιας και έχει βρεθεί στην «θέση του». Στην p-consulting η Αγγελική Αντζουλάτου έχει αναλάβει την διαχείριση των έργων ΕΣΠΑ, θεωρεί καθήκον της, οι πελάτες της εταιρείας, να εξασφαλίζουν τα μέγιστα οφέλη ως ανταπόδοση της εμπιστοσύνης που δείχνουν στην εταιρέια, για την αναβάθμιση, ανάπτυξη και εκσυγχρονισμό της επιχείρησης τους.

Phone

00302611811200
Team 5

Χαρά Στασινόπουλου

EU Projects

Η Χαρά είναι μετά-δευτεροβάθμια διπλωματούχος στην Μετάφραση και την Διερμηνεία της Αγγλικής Γλώσσας καθώς και κάτοχος επάρκειας και άδειας διδασκαλίας της Αγγλικής Γλώσσας ως ξένη γλώσσα, έχει πολυετή εμπειρία στην μετάφραση κειμένων από και προς τα αγγλικά ενός ευρέος και πολύ-επίπεδου φάσματος αντικειμένων, και ταυτόχρονα στη διδασκαλία σε μαθητές και ενήλικες. Παράλληλα απέκτησε επαγγελματική εμπειρία στην διοικητική υποστήριξη στελεχών εταιρειών και στην παροχή υπηρεσιών. Το 2019 αποφοίτησε από το Τμήμα Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος & Νέων Τεχνολογιών του Πανεπιστημίου Πατρών με κατεύθυνση στην Διαχείριση Πολιτισμικών Πόρων και εργάστηκε ως εθελόντρια σε Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό ως Διαχειρίστρια προγραμματισμού, παραγωγής & επικοινωνίας εκπαιδευτικών εκδηλώσεων για την ανάπτυξη δεξιοτήτων στην επιχειρηματικότητα με προσανατολισμό στους νέους και στις  γυναίκες. Η Χαρά οραματίζεται μια Ευρωπαϊκή Ένωση συμπεριληπτική, δημοκρατική και πολιτισμικά πρωτοπόρο καθώς και την υλοποίηση των 17 Παγκόσμιων Στόχων Αειφόρου (Βιώσιμης) Ανάπτυξης ως μονόδρομου για την επιβίωση και την ευημερία του πλανήτη. Πιστεύει ολόψυχα «...στην ιστορία που γράφουν οι παρέες (ομάδες)...» και πρόσφατα εντάχθηκε με ενθουσιασμό στην ομάδα της p-consulting στον τομέα της ανάπτυξης, υλοποίησης και συντονισμού των ευρωπαϊκών έργων που αναλαμβάνει η εταιρεία.

Phone

00302611811200
Team 6

Γιώργος Ηλιόπουλος

Web Devil-oper

Ο Γιώργος Ηλιόπουλος απόφοιτος του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και ανήκει στην ομάδα από τον Ιούλιο του 2021. Έχει αυτοπεποίθηση στις ικανότητές του να παράγει, προετοιμάζεται για το χειρότερο και θέλει συνεχώς να ενισχύσει τις γνώσεις του με καινούργια πράγματα. Του αρέσουν οι προκλήσεις, είναι αισιόδοξος αλλά και ρεαλιστής σχετικά με πόσο ικανοποιητικό είναι το αποτέλεσμα γι’ αυτό πάντα προσπαθεί για το καλύτερο.

Phone

00302611811200
Team 7

Γιώργος Κυριακίδης

EU projects

Ο Γιώργος Κυριακίδης ανήκει στην ομάδα μας ως EU Projects Assistant από τον Ιούλιο του 2021. Ολοκλήρωσε τις βασικές του σπουδές (BSc) στο τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιά και εξειδικεύτηκε (MA) στον Πολιτισμό, την Επικοινωνία και την Παγκοσμιοποίηση στο Πανεπιστήμιο του Άαλμποργκ στη Δανία. Από το 2016 επικέντρωσε το ενδιαφέρον και τις σπουδές του στην πρόσφατη προσφυγική κρίση και υπήρξε εθελοντής 2 χρόνια σε ΜΚΟ στην Ελλάδα και στη Δανία. Τον διακρίνει η ψυχολογική σκέψη στην επικοινωνία, καθώς ψυχολογία και φιλοσοφία είναι γι’ αυτόν… “χόμπι”.

Phone

00302611811200
Team 8

Το όνομά σου!

η θέση σου!

ενδιαφέρεσαι να δουλέψεις μαζί μας;

αν πιστεύεις ότι σου αρέσει η ομάδα μας και αυτό που κάνουμε και ταυτόχρονα έχεις να μας προσφέρεις φρέσκες ιδέες, μη διστάζεις…
Scroll to Top