ιστοσελίδα;

Για μας η ιστοσελίδα σας ή το e-shop σας ξεκινούν με σεβασμό και μεράκι αλλά και ανάλυση των αναγκών σας.

Δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης και είμαστε περήφανοι για τις συνεργασίες μας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ελάτε να ξεκινήσουμε τη δική σας ιστοσελίδα τώρα!

ιστοσελίδα

πως δημιουργούμε μια ιστοσελίδα;

Στην p-consulting.gr απολαβάνουμε τη δημιουργία κάθε project που αφορά την ιστοσελίδα σας. Είτε πρόκειται για σχεδιασμό από την αρχή, είτε για επανασχεδιασμό, είτε για βελτίωση. Χρησιμοποιούμε σύγχρονες τεχνικές (WordPress , GTmetrix , SiteSpeedCloudflare κ.α.) προκειμένου να διασφαλιστεί η ποιότητα του κώδικα, η ταχύτητα και φυσικά το αισθητικό αποτέλεσμα! SEO .

Πλέον τα παραπάνω χαρακτηριστικά είναι καίρια για την επισκεψιμότητα στη σελίδα σας. Φυσικά και η αισθητική είναι κάτι που δεν μπορεί κανείς να παραβλέψει. Τέλος η λειτουργικότητα, κυρίως από συσκευές κινητών τηλεφώνων, είναι για μας απόλυτα σημαντική.

Στην εποχή μας, η πλέον αποτελεσματική ιστοσελίδα στο διαδίκτυο είναι ένα αμάγαλμα από ταχύτητα, ποιότητα, πρακτικότητα και φιλικότητα στις μηχανές αναζήτησης. Είναι δεδομένο ότι οι επισκέπτες δεν έχουν την υπομονή να περιμένουν ή να ψάχνουν απεγνωσμένα αυτό που θέλουν σε μια σελίδα.

Πρέπει εύκολα να περιηγούνται στη σελίδα και τις υπηρεσίες-προϊόντα, να εντοπίζουν εύκολα αυτό που ψάχνουν και με ευκολία να προχωρούν στο επόμενο βήμα είτε αυτό είναι επικοινωνία μαζί σας ή αγορά.

Με βάση τα παραπάνω δημιουργούμε και απολαμβάνουμε μαζί σας την ιστοσελίδα σας. Μη διστάσετε να συζητήσετε μαζί μας το δικό σας project!

κάποια από τα projects μας

Δείτε παρακάτω μερικές από τις τελευταίες μας δημιουργίες και ελάτε να συζητήσουμε τις δικές σας ανάγκες…

Σε θέματα hosting για την ιστοσελίδα σας, συνεργαζόμαστε με την ελληνική εταιρεία https://www.domainmarket.gr/ Με τον τρόπο αυτό η ιστοσελίδα σας βρίσκεται στους καλύτερους servers τόσο για την Ελλάδα όσο και για την Ευρώπη!

Scroll to Top