σχεδιάζουμε σήμερα

όσα θα δείτε αύριο

τώρα πια δεν είναι δύσκολο να φρεσκάρεις μεταφέρεις φτιάξεις ανανεώσεις μια ιστοσελίδα

vector-laptop-mockup-new-800px

Πέραν της κατασκευής, ενημέρωσης, φιλοξενίας και συντήρησης της σελίδας σας, βασίζουμε το σχεδιασμό της στην εμπειρία μας στην επιχειρηματική συμβουλευτική καθώς και στους τρόπους που μπορείτε να ενισχύσετε το κόστος της. Είναι άλλωστε μια από τις σημαντικότερες επενδύσεις για την επιχείρησή σας!

ιστοσελίδες – εφαρμογές 1

design

αποτελεσματικός σχεδιασμός

ιστοσελίδες – εφαρμογές 2

hosting

ασφάλεια & ταχύτητα

ιστοσελίδες – εφαρμογές 3

projects

σελίδες, πλατφόρμες, εργαλεία

web creations

 

Κάθε web project ξεκινά με σεβασμό και ανάλυση των αναγκών σας. Δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης και είμαστε περήφανοι για τις συνεργασίες μας σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ελάτε να ξεκινήσουμε το δικό σας project! 

 
 

ποιο θα είναι το νέο σας web project;

domain

domain name

Η διεύθυνση που κάποιος θα αναζητά την ιστοσελίδα σας. Αποτελείται από το όνομα π.χ. yourdomain και την κατάληξη π.χ. .gr.
domain

hosting

web-hosting

Οι servers στους οποίους φιλοξενείται η ιστοσελίδα σας. Βασικά κριτήρια επιλογής η ασφάλεια, η φερεγγυότητα και η ταχύτητα.

hosting

περιεχόμενο

website – eshop – tools – platform

Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας δοσμένο με τρόπο κατανοητό και λειτουργικό. Η αισθητική και η ευκολία χρήσης τα must.

περιεχόμενο

αποτελεσματικότητα

SEO & Performance

πόσο γρήγορη και φιλική είναι σε Google, Bing κτλ, η σελίδα σας

αποτελεσματικότητα

Μια ιστοσελίδα ή ένα e-shop έχει κύριο σκοπό να προβάλλει εύκολα και κατανοητά τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα που προωθεί. Πρέπει να είναι σε θέση εύκολα να κρατήσει τον επισκέπτη προκειμένου αυτός να βρει ό,τι απαιτείται. Τα χαρακτηριστικά που εμείς βασίζουμε το σχεδιασμό κάθε ιστότοπου είναι ξεχωριστά και αναλύονται παρακάτω:

Ο διαδικτυακός κόσμος σήμερα απαιτεί ασφάλεια και ταχύτητα στη φιλοξενία ενός ιστότοπου. Οι δικές μας υπηρεσίες παρέχουν και εγγυώνται και τα δύο.

 

Scroll to Top