H ομάδα μας

Δείτε το πιο σημαντικό κομμάτι της εταιρείας μας, τους ανθρώπους που απαρτίζουν την ομάδα μας…

CMS-2022-site1

Χαριτίνη-Μαρία Σκουλίδη

PGA-2022-site

Παναγιώτης Γ. Αναστασόπουλος

AA-2022-site

Αγγελική Αντζουλάτου

Business Devil-oper

MD-2022-site

Μαχρίνα Δημοπούλου

Business Devil-oper

HS-2022-site

Χαρά Στασινοπούλου

EU Projects

AK-2022-site

Τάσος Κωνσταντακόπουλος

IT Manager

Ομάδα 1

Δήμητρα Φραγκογιάννη

Graphic Designer

Ομάδα 2

Γιώργος Ηλιόπουλος

Web Devil-oper

Ομάδα 3

Μιχάλης Ντάλας

EU Projects

Ομάδα 4

Βασίλης Κυριακόπουλος

Web Devil-oper

Ομάδα 5

Το ονομά σου

Η Θέση σου

Scroll to Top
CMS-2022-site1

Χαριτίνη-Μαρία Σκουλίδη

CEO-Owner

Η Χαριτίνη-Μαρία είναι οικονομολόγος, κάτοχος 2 πτυχίων Α.Ε.Ι. στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και στα Οικονομικά, με μεγάλη εμπειρία στη διαχείριση προγραμμάτων η οποία έχει αποκτηθεί από την ενασχόλησή της με ένα μεγάλο αριθμό εθνικών και διεθνών συνεταιριστικών έργων, είτε ως συντονιστής είτε ως εταίρος για περισσότερα από 16 χρόνια. Ιδιαίτερα ενεργή συμμετοχή στον τομέα του προσβάσιμου τουρισμού στον οποίο είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος και συγκεκριμένα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων Τουρισμού. Έχει πολλές διασυνδέσεις με τοπικούς οργανισμούς και επιχειρήσεις, όπως Περιφέρειες, Εμπορικά Επιμελητήρια, Οικονομικά Επιμελητήρια και του Τοπικού Εθνικού Τουριστικού Οικονομικού Περιβάλλοντος. Επίσης, είναι καθηγήτρια ενηλίκων με περισσότερες από 3.300 ώρες εμπειρίας πάνω στη μικτή και τη διαδικτυακή εκπαίδευση, ιδιαιτέρως σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις και σε ανέργους. Ασχολήθηκε με τη διαχείριση ενός μεγάλου αριθμού έργων, είναι εκπαιδευμένη ως αξιολογητής, δημιουργός διαδικτυακού εκπαιδευτικού υλικού κυρίως για μικρές επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένης της διαχείρισης καινοτομιών και της αγροτικής ανάπτυξης, ερευνήτρια, σχεδιάστρια προγραμμάτων σπουδών. Η Χαριτίνη-Μαρία έχει πολύ μεγάλη εμπειρία στη διοίκηση και τη συμβουλευτική, ειδικά στις υπό-σύσταση και τις υφιστάμενες μικρομεσαίες επιχειρήσεις, καθώς και πολυετή εμπειρία (περίπου 15 χρόνων) σε οργανισμούς για άτομα με ειδικές ανάγκες ως διευθύντρια στον τομέα των συγχρηματοδοτούμενων έργων από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την ελληνική πολιτεία και ως διευθύντρια σε ειδικό κέντρο για την κοινωνική και επαγγελματική ενσωμάτωση ατόμων με ειδικές ανάγκες.

PGA-2022-site

Παναγιώτης Γ. Αναστασόπουλος

General Director

Κατέχει πτυχίο Μαθηματικού από το Πανεπιστήμιο Πατρών, έχει καλή γνώση στην ανάπτυξη πληροφορικών συστημάτων ειδικότερα σε WEB2.0 εφαρμογές. Με περισσότερα από 16 χρόνια εμπειρίας στην καινοτόμα επιχειρηματικότητα και στη συμβουλευτική πληροφοριακών συστημάτων αποκτώντας γνώσεις σχετικά με τις ψηφιακές πωλήσεις, τη διαφήμιση και άλλες εφαρμογές του σύγχρονου επιχειρηματικού περιβάλλοντος, χρησιμοποιώντας μεθόδους που προσφέρονται από τις νέες τεχνολογίες και την πληροφορική. Εξειδικευμένη εμπειρία στα πληροφοριακά συστήματα μέσω της διαδικτυακής ανάπτυξης εφαρμογών και μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Δημιουργός εκπαιδευτικών αντικειμένων που σχετίζουν την τεχνολογία με την επιχειρηματικότητα και την εκπαίδευση. Μέλος σε ομάδες εργασίας του CEDEFOP που έχουν να κάνουν με την τεχνολογία. Παράλληλα συμμετέχει διαρκώς σε πολλά συνέδρια για τις ανάγκες εκπαίδευσης που θα εμφανιστούν στην Ευρώπη με την νέα εποχή της μηχανοτρονικής επανάστασης και σε στενή επαφή με την Βασκική κυβέρνηση για αυτό το αντικείμενο. Μιλά άπταιστα αγγλικά και ιταλικά και έχει βασικές γνώσεις ισπανικών και γερμανικών. Είναι εθνικός αντιπρόσωπος στον EfVET για την Ελλάδα από το 2013, ένα ευρωπαϊκό forum για την επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση με περισσότερα από 4.000 μέλη σε όλη την Ευρώπη. Κατέχει επίσης μεταπτυχιακό δίπλωμα στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο). Με σημαντική εμπειρία στη διαχείριση εθνικών και διακρατικών προγραμμάτων από το South East Europe μέχρι το Erasmus+ και το ΕΣΠΑ είναι όσο αποτελεσματικός χρειάζεται. Το επιχειρηματικό και επικοινωνιακό του υπόβαθρο στη διαχείριση και την καθοδήγηση νεοφυών και υφιστάμενων μικρομεσαίων επιχειρήσεων και ανέργων εγγυάται την επιτυχία στα πρώτα τους βήματα στον επιχειρηματικό στίβο. Οικονομική διαχείριση ευρωπαϊκών συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων σε τομείς όπως η εξωστρέφεια ΜΜE, η νεανική επιχειρηματικότητα και η αγροτική ανάπτυξη. Είναι σύμβουλος σε κοινωνική επιχείρηση και σε πολλά προγράμματα κατάρτισης.

AA-2022-site

Αγγελική Αντζουλάτου

Business Devil-oper

Η Αγγελική Ανζτουλάτου είναι Πολιτικός Μηχανικός ΤΕ, κάνοντας μεταπτυχιακό στον τομέα της Διασφάλισης Ποιότητας και Τεχνολογίας, στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. Η δεκαετής εμπειρία στη σύνταξη και την επιθεώρηση συστημάτων διασφάλισης ποιότητας, της δίνει τη δυνατότητα να καταγράφει τις ιδιαιτερότητες και να εντοπίζει τα προβλήματα μίας επιχείρησης. Έπειτα από ανάλυση και αξιολόγηση της υφιστάμενης κατάστασης, να παρέχει συμβουλές βελτίωσης και ενδυνάμωσης μιας επιχείρησης. Είναι συνεπής, πειθαρχημένη και πιστεύει στον όρο συνεργάτης (συν – αποφασίζουμε) και έτσι αντιμετωπίζει τους πελάτες. Στόχος της είναι να προσφέρει αναβαθμισμένες υπηρεσίες, βέλτιστες λύσεις υψηλής ποιότητας, επιζητώντας την επιτυχία. Η πολυετής εμπειρία της στη διαχείριση έργων (δημόσιων και ιδιωτικών) την οδηγεί στη σύνταξη ρεαλιστικών χρονοδιαγραμμάτων τα οποία αποτελούν τη βάση για τη μέτρηση της χρονικής περιόδου και της παρακολούθησης του φυσικού και οικονομικού αντικειμένου του έργου. Στόχος της είναι να φέρει σε αρμονία τις διαδικασίες, το χρονοδιάγραμμα και τον προϋπολογισμό του έργου τα οποία θεωρεί ότι είναι από τα βασικότερα εργαλεία διοίκησης του, για την επίτευξη του στόχου.

MD-2022-site

Μαχρίνα Δημοπούλου

Business Devil-oper

Η Μαχρίνα Δημοπούλου (όπου κανένας δε θα πει το όνομα της σωστά από την αρχή, το οποίο προέρχεται από το Μαρία-Χριστίνα) είναι τελειόφοιτος του πενταετούς Οικονομικού Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων του Πανεπιστημίου Πατρών. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της έως και σήμερα, έχει παρακολουθήσει αρκετές ημερίδες και σεμινάρια, προκειμένου να ενισχύσει τις γνώσεις της σε διαφόρους τομείς. Πριν την ολοκλήρωση των σπουδών της ξεκίνησε να εργάζεται ως προσωπικό διοικητικής υποστήριξης. Τα επόμενα έξι χρόνια, θέλοντας να περάσει από τη θεωρία στην πράξη των σπουδών της, τη βρίσκουν να εργάζεται σε ένα λογιστικό γραφείο, συγκεντρώνοντας έτσι όλες τις απαραίτητες οικονομικές γνώσεις για τις επιχειρήσεις του σήμερα. Γνωρίζει Αγγλικά και Γαλλικά, αλλά αυτό που της αρέσει περισσότερο, είναι να γνωρίζει διαφορετικές προσωπικότητες. Χρειάζεται μόνο λίγο χρόνο μέχρι να ανακαλύψει κανείς την εξωστρέφεια της. Της αρέσει να συνεργάζεται με διαφορετικές προσωπικότητες και με όλους θα βρει κάτι κοινό. Οι συνάδελφοί της, την φωνάζουν χαριτολογώντας GOOGLE. Ακόμα και όταν δεν γνωρίζει εκείνη τη στιγμή κάτι η ίδια, θα βρει τον τρόπο ώστε να σου απαντήσει σωστά ή να σου προτείνει λύση για το οτιδήποτε. Η Μαχρίνα Δημοπούλου είναι έτοιμη να ανακαλύψει, να μάθει και να γνωρίσει κάθε νέα επιχειρηματική ιδέα αλλά και να συμβάλει στον εκσυγχρονισμό οποιασδήποτε επιχείρησης.

HS-2022-site

Χαρά Στασινοπούλου

EU Projects

Η Χαρά Στασινοπούλου είναι μετά-δευτεροβάθμια διπλωματούχος στη Μετάφραση και τη Διερμηνεία της Αγγλικής γλώσσας καθώς και κάτοχος επάρκειας και άδειας διδασκαλίας της Αγγλικής γλώσσας ως ξένη γλώσσα, έχει πολυετή εμπειρία στην μετάφραση κειμένων από και προς τα αγγλικά ενός ευρέος και πολύ-επίπεδου φάσματος αντικειμένων, και ταυτόχρονα στη διδασκαλία σε μαθητές και ενήλικες. Παράλληλα απέκτησε επαγγελματική εμπειρία στη διοικητική υποστήριξη στελεχών εταιρειών και στην παροχή υπηρεσιών. Το 2019 αποφοίτησε από το Τμήμα Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος & Νέων Τεχνολογιών του Πανεπιστημίου Πατρών με κατεύθυνση στην Διαχείριση Πολιτισμικών Πόρων και εργάστηκε ως εθελόντρια σε Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό ως Διαχειρίστρια προγραμματισμού, παραγωγής & επικοινωνίας εκπαιδευτικών εκδηλώσεων για την ανάπτυξη δεξιοτήτων στην επιχειρηματικότητα με προσανατολισμό στους νέους και στις γυναίκες. Η Χαρά Στασινοπούλου οραματίζεται μια Ευρωπαϊκή Ένωση συμπεριληπτική, δημοκρατική και πολιτισμικά πρωτοπόρο καθώς και την υλοποίηση των 17 Παγκόσμιων Στόχων Αειφόρου (Βιώσιμης) Ανάπτυξης ως μονόδρομου για την επιβίωση και την ευημερία του πλανήτη. Πιστεύει ολόψυχα «…στην ιστορία που γράφουν οι παρέες (ομάδες)…» εντάχθηκε με ενθουσιασμό στην ομάδα της p-consulting στον τομέα της ανάπτυξης, υλοποίησης και συντονισμού των ευρωπαϊκών έργων που αναλαμβάνει η εταιρεία.

AK-2022-site

Τάσος Κωνσταντακόπουλος

IT Manager

Ο Τάσος Κωνσταντακόπουλος είναι web developer με πτυχίο στην επιστήμη των υπολογιστών και μεταπτυχιακό στη μηχανική λογισμικού. Η εξειδίκευσή του στη μηχανική λογισμικού του δίνει τη δυνατότητα να αναλύει, σχεδιάζει, υλοποιεί και συντηρεί κάθε είδους λογισμικό. Έχει εμπειρία στην κατασκευή ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων, όπως επίσης και στη δημιουργία πλατφορμών εκπαίδευσης. Επίσης, έχει προϋπηρεσία στον τομέα του ΙΤ, στη διαχείριση server αλλά και στην τεχνική υποστήριξη. Από το 2014 έχει συμμετάσχει σε αρκετά εθνικά, συγχρηματοδοτούμενα και ευρωπαϊκά προγράμματα στο χώρο της εκπαίδευσης αλλά και της υγείας. «Μιλάει» αρκετές γλώσσες (προγραμματισμού…), του αρέσει να ασχολείται με τις νέες τεχνολογίες και έχει πιστοποιημένες γνώσεις στην κυβερνοασφάλεια και στη χρήση Linux συστημάτων.

Δήμητρα Φραγκογιάννη

Graphic Designer

Δημιουργία, τέχνη, αισθητική είναι το τρίπτυχο που η Δήμητρα Φραγκογιάννη εφαρμόζει σε κάθε project της. Ξεκίνησε τις σπουδές της στην Πάτρα τον Οκτώβριο του 2017, όπου και ασχολήθηκε με το μεγαλύτερο πάθος της, την τέχνη της φωτογραφίας. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της, δημιουργούσε φωτογραφικά concept με επαγγελματικό πλέον τρόπο τα οποία και μοιραζόταν μέσω των social media και διαγωνισμών όπου λάμβανε μέρος. Έκτοτε, η έντονη ανάγκη της για δημιουργία ήταν η αφορμή ώστε το 2019 να ανακαλύψει το graphic design το οποίο και σπούδασε στο Ι.Ε.Κ. Δέλτα. Έχοντας ως κατευθυντήρια γραμμή την ιδιαίτερη οπτική της αλλά και τις διάφορες επιρροές από την κοινωνία σχεδιάζει και αναπαράγει illustrations που αποτελούνται κυρίως από γραμμές και καμπύλες αλλά ταυτόχρονα δίνει μεγάλη προσοχή στο χρώμα, διότι όπως τονίζει παίζει κυρίαρχο ρόλο στην οπτική αντίληψη του δέκτη.

Γιώργος Ηλιόπουλος

Web Devil-oper

Ο Γιώργος Ηλιόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Έχει αυτοπεποίθηση στις ικανότητές του να παράγει, προετοιμάζεται για το χειρότερο και θέλει συνεχώς να ενισχύει τις γνώσεις του με καινούργια πράγματα. Η επιστήμη των υπολογιστών τον οδήγησε στη μηχανική μάθηση (υποεπίπεδο της επιστήμης των υπολογιστών), δημιούργησε ένα εργαλείο πρόβλεψης προόδου των μαθητών στην αρχή της σχολικής χρονιάς. Έκτοτε ασχολήθηκε με τον προγραμματισμό πλατφορμών εκπαίδευσης, καθώς και με ό,τι αφορά το περιβάλλον «πίσω» από την οθόνη του υπολογιστή. Του αρέσουν οι προκλήσεις, είναι αισιόδοξος αλλά και ρεαλιστής σχετικά με πόσο ικανοποιητικό είναι το αποτέλεσμα γι’ αυτό πάντα προσπαθεί για το καλύτερο.

Μιχάλης Ντάλλας

EU Projects

Ο Μιχάλης Ντάλλας είναι απόφοιτος του τμήματος ¨Επιχειρηματικού Σχεδιασμού και Πληροφοριακών Συστημάτων¨ του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδας. Η μεγάλη του αγάπη για την αγγλική γλώσσα και κουλτούρα, τον οδήγησε το 2021 στην πιστοποίηση T.E.F.L. (Teaching English as a Foreign Language), με την οποία έχει πλέον την δυνατότητα να διδάξει αγγλικά σε μαθητές με άλλη μητρική γλώσσα. Η εργασιακή του εμπειρία, σε Ελλάδα και Εξωτερικό, περιλαμβάνει εξυπηρέτηση πελατών σε διάφορες βαθμίδες, καθώς και Sales and After Sales Specialism. Πιστεύει στην δύναμη των ομάδων, όπου η καθεμία και ο καθένας, βάζουν τον εαυτό τους σε ένα δυναμικό και πολύμορφο αποτέλεσμα. Δεν μπορεί να κάτσει ακίνητος για περισσότερα από 5 δευτερόλεπτα, λατρεύει τα ταξίδια και την εξερεύνηση, σε εσωτερικό και εξωτερικό, την επαφή με ξένες κουλτούρες και τρόπους, και το όνειρο του είναι, ακόμα, να γίνει αστροναύτης. Οι μεγάλες του αγάπες είναι η καλλιτεχνική φωτογραφία και η μουσική.

Βασίλης Κυριακόπουλος

Web Devil-oper

Ο Βασίλης Κυριακόπουλος, είναι Μηχανικός Πληροφορικής Τ.Ε., με ειδίκευση στα δίκτυα και τις τηλεπικοινωνίες. Κάνει μεταπτυχιακό στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με εξειδίκευση στις Τεχνολογίες Ευφυών Συστημάτων Πληροφορικής και Επικοινωνιών. Έχει πολυετή εργασιακή εμπειρία στη διαχείριση δικτύων, στην ανάπτυξη εφαρμογών android, το web design και τον χαρακτηρίζουν οι καλλιτεχνικές του ανησυχίες στο κομμάτι των γραφιστικών τεχνών. Του αρέσει να διευρύνει τους ορίζοντές του σε διαφορετικούς τομείς της πληροφορικής και να «παντρεύει» τις γνώσεις του μηχανικού με την καλλιτεχνική του φύση. Είναι πεισματάρης στη δουλειά του και βρίσκεται σε μία διαρκή αναζήτηση της λύσης του εκάστοτε προβλήματος που βρίσκεται πάντα «εκεί έξω…».Γαλουχημένος αθλητικά στα μπασκετικά court από μικρή ηλικία, γνωρίζει τη δύναμη της ομάδας και πιστεύει ότι στο πνεύμα της ομαδικότητας και της συνεργασίας, επιτυγχάνονται όλοι οι στόχοι. Η μεταγραφή του στην ομάδα της p-consulting, του έθεσε καινούργιου στόχους.

Το όνομά σου!

η θέση σου!

αν πιστεύεις ότι σου αρέσει η ομάδα μας και αυτό που κάνουμε και ταυτόχρονα έχεις να μας προσφέρεις φρέσκες ιδέες, μη διστάζεις…