H ομάδα μας

Δείτε το πιο σημαντικό κομμάτι της εταιρείας μας, τους ανθρώπους που απαρτίζουν την ομάδα μας…

CMS-2022-site1

Χαριτίνη-Μαρία Σκουλίδη

PGA-2022-site

Παναγιώτης Γ. Αναστασόπουλος

AK-2022-site

Τάσος Κωνσταντακόπουλος

IT Manager

AA-2022-site

Αγγελική Αντζουλάτου

Quality Assurance Manager

Ομάδα 1

Βασίλης Κυριακόπουλος

Brand Identity Devil-oper

Ομάδα 2

Γιώργος Ηλιόπουλος

Web Devil-oper

MD-2022-site

Μαχρίνα Δημοπούλου

EU Projects

HS-2022-site

Χαρά Στασινοπούλου

EU Projects

Ομάδα 3

Αριστείδης Ανδρικόπουλος

IT Assistant

Ομάδα 4

Παναγιώτα Τσέτσου

Business Devil-oper

Ομάδα 5

Το ονομά σου

Η Θέση σου

Scroll to Top
CMS-2022-site1

Χαριτίνη-Μαρία Σκουλίδη

CEO-Owner

Η Χαριτίνη-Μαρία είναι οικονομολόγος, κάτοχος 2 πτυχίων Α.Ε.Ι. στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και στα Οικονομικά, με μεγάλη εμπειρία στη διαχείριση προγραμμάτων η οποία έχει αποκτηθεί από την ενασχόλησή της με ένα μεγάλο αριθμό εθνικών και διεθνών συνεταιριστικών έργων, είτε ως συντονιστής είτε ως εταίρος για περισσότερα από 16 χρόνια. Ιδιαίτερα ενεργή συμμετοχή στον τομέα του προσβάσιμου τουρισμού στον οποίο είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος και συγκεκριμένα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων Τουρισμού. Έχει πολλές διασυνδέσεις με τοπικούς οργανισμούς και επιχειρήσεις, όπως Περιφέρειες, Εμπορικά Επιμελητήρια, Οικονομικά Επιμελητήρια και του Τοπικού Εθνικού Τουριστικού Οικονομικού Περιβάλλοντος. Επίσης, είναι καθηγήτρια ενηλίκων με περισσότερες από 3.300 ώρες εμπειρίας πάνω στη μικτή και τη διαδικτυακή εκπαίδευση, ιδιαιτέρως σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις και σε ανέργους. Ασχολήθηκε με τη διαχείριση ενός μεγάλου αριθμού έργων, είναι εκπαιδευμένη ως αξιολογητής, δημιουργός διαδικτυακού εκπαιδευτικού υλικού κυρίως για μικρές επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένης της διαχείρισης καινοτομιών και της αγροτικής ανάπτυξης, ερευνήτρια, σχεδιάστρια προγραμμάτων σπουδών. Η Χαριτίνη-Μαρία έχει πολύ μεγάλη εμπειρία στη διοίκηση και τη συμβουλευτική, ειδικά στις υπό-σύσταση και τις υφιστάμενες μικρομεσαίες επιχειρήσεις, καθώς και πολυετή εμπειρία (περίπου 15 χρόνων) σε οργανισμούς για άτομα με ειδικές ανάγκες ως διευθύντρια στον τομέα των συγχρηματοδοτούμενων έργων από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την ελληνική πολιτεία και ως διευθύντρια σε ειδικό κέντρο για την κοινωνική και επαγγελματική ενσωμάτωση ατόμων με ειδικές ανάγκες.

PGA-2022-site

Παναγιώτης Γ. Αναστασόπουλος

General Director

Κατέχει πτυχίο Μαθηματικού από το Πανεπιστήμιο Πατρών, έχει καλή γνώση στην ανάπτυξη πληροφορικών συστημάτων ειδικότερα σε WEB2.0 εφαρμογές. Με περισσότερα από 16 χρόνια εμπειρίας στην καινοτόμα επιχειρηματικότητα και στη συμβουλευτική πληροφοριακών συστημάτων αποκτώντας γνώσεις σχετικά με τις ψηφιακές πωλήσεις, τη διαφήμιση και άλλες εφαρμογές του σύγχρονου επιχειρηματικού περιβάλλοντος, χρησιμοποιώντας μεθόδους που προσφέρονται από τις νέες τεχνολογίες και την πληροφορική. Εξειδικευμένη εμπειρία στα πληροφοριακά συστήματα μέσω της διαδικτυακής ανάπτυξης εφαρμογών και μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Δημιουργός εκπαιδευτικών αντικειμένων που σχετίζουν την τεχνολογία με την επιχειρηματικότητα και την εκπαίδευση. Μέλος σε ομάδες εργασίας του CEDEFOP που έχουν να κάνουν με την τεχνολογία. Παράλληλα συμμετέχει διαρκώς σε πολλά συνέδρια για τις ανάγκες εκπαίδευσης που θα εμφανιστούν στην Ευρώπη με την νέα εποχή της μηχανοτρονικής επανάστασης και σε στενή επαφή με την Βασκική κυβέρνηση για αυτό το αντικείμενο. Μιλά άπταιστα αγγλικά και ιταλικά και έχει βασικές γνώσεις ισπανικών και γερμανικών. Είναι εθνικός αντιπρόσωπος στον EfVET για την Ελλάδα από το 2013, ένα ευρωπαϊκό forum για την επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση με περισσότερα από 4.000 μέλη σε όλη την Ευρώπη. Κατέχει επίσης μεταπτυχιακό δίπλωμα στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο). Με σημαντική εμπειρία στη διαχείριση εθνικών και διακρατικών προγραμμάτων από το South East Europe μέχρι το Erasmus+ και το ΕΣΠΑ είναι όσο αποτελεσματικός χρειάζεται. Το επιχειρηματικό και επικοινωνιακό του υπόβαθρο στη διαχείριση και την καθοδήγηση νεοφυών και υφιστάμενων μικρομεσαίων επιχειρήσεων και ανέργων εγγυάται την επιτυχία στα πρώτα τους βήματα στον επιχειρηματικό στίβο. Οικονομική διαχείριση ευρωπαϊκών συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων σε τομείς όπως η εξωστρέφεια ΜΜE, η νεανική επιχειρηματικότητα και η αγροτική ανάπτυξη. Είναι σύμβουλος σε κοινωνική επιχείρηση και σε πολλά προγράμματα κατάρτισης.

AK-2022-site

Τάσος Κωνσταντακόπουλος

IT Manager

Ο Τάσος Κωνσταντακόπουλος είναι web developer με πτυχίο στην επιστήμη των υπολογιστών και μεταπτυχιακό στη μηχανική λογισμικού. Η εξειδίκευσή του στη μηχανική λογισμικού του δίνει τη δυνατότητα να αναλύει, σχεδιάζει, υλοποιεί και συντηρεί κάθε είδους λογισμικό. Έχει εμπειρία στην κατασκευή ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων, όπως επίσης και στη δημιουργία πλατφορμών εκπαίδευσης. Επίσης, έχει προϋπηρεσία στον τομέα του ΙΤ, στη διαχείριση server αλλά και στην τεχνική υποστήριξη. Από το 2014 έχει συμμετάσχει σε αρκετά εθνικά, συγχρηματοδοτούμενα και ευρωπαϊκά προγράμματα στο χώρο της εκπαίδευσης αλλά και της υγείας. «Μιλάει» αρκετές γλώσσες (προγραμματισμού…), του αρέσει να ασχολείται με τις νέες τεχνολογίες και έχει πιστοποιημένες γνώσεις στην κυβερνοασφάλεια και στη χρήση Linux συστημάτων.

AA-2022-site

Αγγελική Αντζουλάτου

Quality Assurance Manager

Η Αγγελική Ανζτουλάτου είναι Πολιτικός Μηχανικός ΤΕ, κάνοντας μεταπτυχιακό στον τομέα της Διασφάλισης Ποιότητας και Τεχνολογίας, στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. Η δεκαετής εμπειρία στη σύνταξη και την επιθεώρηση συστημάτων διασφάλισης ποιότητας, της δίνει τη δυνατότητα να καταγράφει τις ιδιαιτερότητες και να εντοπίζει τα προβλήματα μίας επιχείρησης. Έπειτα από ανάλυση και αξιολόγηση της υφιστάμενης κατάστασης, να παρέχει συμβουλές βελτίωσης και ενδυνάμωσης μιας επιχείρησης. Είναι συνεπής, πειθαρχημένη και πιστεύει στον όρο συνεργάτης (συν – αποφασίζουμε) και έτσι αντιμετωπίζει τους πελάτες. Στόχος της είναι να προσφέρει αναβαθμισμένες υπηρεσίες, βέλτιστες λύσεις υψηλής ποιότητας, επιζητώντας την επιτυχία. Η πολυετής εμπειρία της στη διαχείριση έργων (δημόσιων και ιδιωτικών) την οδηγεί στη σύνταξη ρεαλιστικών χρονοδιαγραμμάτων τα οποία αποτελούν τη βάση για τη μέτρηση της χρονικής περιόδου και της παρακολούθησης του φυσικού και οικονομικού αντικειμένου του έργου. Στόχος της είναι να φέρει σε αρμονία τις διαδικασίες, το χρονοδιάγραμμα και τον προϋπολογισμό του έργου τα οποία θεωρεί ότι είναι από τα βασικότερα εργαλεία διοίκησης του, για την επίτευξη του στόχου.

Βασίλης Κυριακόπουλος

Web Devil-oper

Ο Βασίλης Κυριακόπουλος, είναι Μηχανικός Πληροφορικής Τ.Ε., με ειδίκευση στα δίκτυα και τις τηλεπικοινωνίες. Κάνει μεταπτυχιακό στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με εξειδίκευση στις Τεχνολογίες Ευφυών Συστημάτων Πληροφορικής και Επικοινωνιών. Έχει πολυετή εργασιακή εμπειρία στη διαχείριση δικτύων, στην ανάπτυξη εφαρμογών android, το web design και τον χαρακτηρίζουν οι καλλιτεχνικές του ανησυχίες στο κομμάτι των γραφιστικών τεχνών. Του αρέσει να διευρύνει τους ορίζοντές του σε διαφορετικούς τομείς της πληροφορικής και να «παντρεύει» τις γνώσεις του μηχανικού με την καλλιτεχνική του φύση. Είναι πεισματάρης στη δουλειά του και βρίσκεται σε μία διαρκή αναζήτηση της λύσης του εκάστοτε προβλήματος που βρίσκεται πάντα «εκεί έξω…».Γαλουχημένος αθλητικά στα μπασκετικά court από μικρή ηλικία, γνωρίζει τη δύναμη της ομάδας και πιστεύει ότι στο πνεύμα της ομαδικότητας και της συνεργασίας, επιτυγχάνονται όλοι οι στόχοι. Η μεταγραφή του στην ομάδα της p-consulting, του έθεσε καινούργιου στόχους.

Γιώργος Ηλιόπουλος

Web Devil-oper

Ο Γιώργος Ηλιόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Έχει αυτοπεποίθηση στις ικανότητές του να παράγει, προετοιμάζεται για το χειρότερο και θέλει συνεχώς να ενισχύει τις γνώσεις του με καινούργια πράγματα. Η επιστήμη των υπολογιστών τον οδήγησε στη μηχανική μάθηση (υποεπίπεδο της επιστήμης των υπολογιστών), δημιούργησε ένα εργαλείο πρόβλεψης προόδου των μαθητών στην αρχή της σχολικής χρονιάς. Έκτοτε ασχολήθηκε με τον προγραμματισμό πλατφορμών εκπαίδευσης, καθώς και με ό,τι αφορά το περιβάλλον «πίσω» από την οθόνη του υπολογιστή. Του αρέσουν οι προκλήσεις, είναι αισιόδοξος αλλά και ρεαλιστής σχετικά με πόσο ικανοποιητικό είναι το αποτέλεσμα γι’ αυτό πάντα προσπαθεί για το καλύτερο.

MD-2022-site

Μαχρίνα Δημοπούλου

Business Devil-oper

Η Μαχρίνα Δημοπούλου, είναι απόφοιτος του Οικονομικού Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων, του Πανεπιστημίου Πατρών, από το οποίο έχει λάβει και αδιάσπαστο τίτλο σπουδών μεταπτυχιακού επιπέδου (INTEGRATED MASTER).

Πριν την ολοκλήρωση των σπουδών της ξεκίνησε να εργάζεται ως προσωπικό Διοικητικής υποστήριξης. Τα επόμενα έξι χρόνια, θέλοντας να περάσει από τη θεωρία στην πράξη των σπουδών της, τη βρίσκουν να εργάζεται σε λογιστικό γραφείο, συγκεντρώνοντας έτσι όλες τις απαραίτητες οικονομικές γνώσεις για τις επιχειρήσεις του σήμερα. Γνωρίζει Αγγλικά και Γαλλικά και είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου από το 2015. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της έως και σήμερα, παρακολουθεί ημερίδες και σεμινάρια, προκειμένου να ενισχύσει τις γνώσεις της σε διαφόρους τομείς, όπως η επιχειρηματικότητα, το ψηφιακό marketing, της δια βίου μάθησης κ.α.

Στην p-consulting.gr, έχει αναλάβει το τμήμα επιχειρήσεων και είναι έτοιμη να ανακαλύψει, να μάθει και να γνωρίσει κάθε νέα επιχειρηματική ιδέα αλλά και να συμβάλει στον εκσυγχρονισμό οποιασδήποτε επιχείρησης. Πρόσφατα ξεκίνησε να συμμετέχει και να βοηθά στην υλοποίηση των Ευρωπαϊκών Erasmus+ KA2 έργων που υλοποιεί η p-consulting.gr.

HS-2022-site

Χαρά Στασινοπούλου

EU Projects

Η Χαρά Στασινοπούλου είναι μετά-δευτεροβάθμια διπλωματούχος στη Μετάφραση και τη Διερμηνεία της Αγγλικής γλώσσας καθώς και κάτοχος επάρκειας και άδειας διδασκαλίας της Αγγλικής γλώσσας ως ξένη γλώσσα, έχει πολυετή εμπειρία στην μετάφραση κειμένων από και προς τα αγγλικά ενός ευρέος και πολύ-επίπεδου φάσματος αντικειμένων, και ταυτόχρονα στη διδασκαλία σε μαθητές και ενήλικες. Παράλληλα απέκτησε επαγγελματική εμπειρία στη διοικητική υποστήριξη στελεχών εταιρειών και στην παροχή υπηρεσιών. Το 2019 αποφοίτησε από το Τμήμα Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος & Νέων Τεχνολογιών του Πανεπιστημίου Πατρών με κατεύθυνση στην Διαχείριση Πολιτισμικών Πόρων και εργάστηκε ως εθελόντρια σε Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό ως Διαχειρίστρια προγραμματισμού, παραγωγής & επικοινωνίας εκπαιδευτικών εκδηλώσεων για την ανάπτυξη δεξιοτήτων στην επιχειρηματικότητα με προσανατολισμό στους νέους και στις γυναίκες. Η Χαρά Στασινοπούλου οραματίζεται μια Ευρωπαϊκή Ένωση συμπεριληπτική, δημοκρατική και πολιτισμικά πρωτοπόρο καθώς και την υλοποίηση των 17 Παγκόσμιων Στόχων Αειφόρου (Βιώσιμης) Ανάπτυξης ως μονόδρομου για την επιβίωση και την ευημερία του πλανήτη. Πιστεύει ολόψυχα «…στην ιστορία που γράφουν οι παρέες (ομάδες)…» εντάχθηκε με ενθουσιασμό στην ομάδα της p-consulting στον τομέα της ανάπτυξης, υλοποίησης και συντονισμού των ευρωπαϊκών έργων που αναλαμβάνει η εταιρεία.

Αριστείδης Ανδρικόπουλος

Web Devil-oper

Ο Αριστείδης Ανδρικόπουλος είναι απόφοιτος του ΙΙΕΚ ΣΒΙΕ με εξειδίκευση στον τομέα του Web Development, Design & Multimedia. Το πάθος του για τον κόσμο του διαδικτύου και των ιστοσελίδων τον οδήγησε να εμβαθύνει στις αναπτυσσόμενες τεχνολογίες που σχετίζονται με τον τομέα. Εκτός από την ανάπτυξη ιστοσελίδων, έχει ενδιαφέρον για το γραφικό σχεδιασμό και τη βελτιστοποίηση της διεπαφής χρήστη για την επίτευξη της καλύτερης δυνατής εμπειρίας. Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία στην εξυπηρέτηση πελατών και την κατανόηση των αναγκών τους, είναι σε θέση να συνεργαστεί αποτελεσματικά με την ομάδα και να επιτύχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Παναγιώτα Τσέτσου

Business Devil-oper

Η Παναγιώτα Τσέτσου είναι απόφοιτη του τμήματος Ιστορίας του Ιονίου Πανεπιστημίου. Έχει παρακολουθήσει διετές μεταπτυχιακό πρόγραμμα στο Digital Humanities του Πανεπιστημίου της Πίζας. Μιλάει τρεις ξένες γλώσσες Αγγλικά, Γερμανικά και Ιταλικά.
Έχοντας διαρκή θέληση για γνώση και μάθηση έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σχετικά με το digital marketing και την διαχείριση e-shop.
Έχει εργαστεί για τέσσερα χρόνια ως ανεξάρτητος συνεργάτης σε ευρωπαϊκά προγράμματα έρευνας στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων Διόφαντος. Έχει πολυετή εμπειρία στην εξυπηρέτηση πελατών και στην εκπαίδευση ομάδων στην χρήση της τεχνολογίας. Πάντα αναζητούσε την συνεργασία και την ομαδική δουλειά καθώς πιστεύει ακράδαντα στο ρητό «η ισχύς εν τη ενώσει». Είναι πάντα διαθέσιμη για να βοηθήσει όποιον της το ζητήσει και ανοιχτή για να ακούσει και να σεβαστεί την γνώμη και την άποψη των άλλων. Σέβεται την διαφορετικότητα καθώς πολλές φορές έχει συνεργαστεί με διαφορετικές εθνικότητες. Πορεύεται πάντα με το πιστεύω πως η γνώση είναι δύναμη, γι’αυτό αναζητά την μάθηση και ξεπερνά το comfort zone της αποδεχόμενη προκλήσεις στη δουλειά της και στη καθημερινότητα εν γένει. Με την ένταξη της στην ομάδα της p-consulting ανοίγονται νέοι ορίζοντες , μαθαίνοντας καινούργιες δεξιότητες που θα την βοηθήσουν στην εξέλιξη της.

Το όνομά σου!

η θέση σου!

αν πιστεύεις ότι σου αρέσει η ομάδα μας και αυτό που κάνουμε και ταυτόχρονα έχεις να μας προσφέρεις φρέσκες ιδέες, μη διστάζεις…