Γειά σας

Ποιοι είμαστε

Ο καλύτερος τρόπος σκέψης και συνάμα ο πιο δύσκολος, είναι ο απλός τρόπος σκέψης. Είμαστε μια επιχείρηση με εξειδίκευση στην επιχειρηματική συμβουλευτική, τη δημιουργία και διαχείριση λογισμικού και ιστοσελίδων, την έρευνα και την εκπαίδευση.

Σκεφτόμαστε απλά και έτσι αποτελεσματικά. Η κοντινότερη απόσταση μεταξύ δύο σημείων είναι η ευθεία γραμμή, γι’ αυτό σκεφτόμαστε έξυπνα. Με τις δεξιότητες και την εμπειρία που απαιτείται, επιδιώκουμε να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες συμβουλευτικής υποστήριξης σε επιχειρήσεις και οργανισμούς, δημιουργώντας παράλληλα λύσεις για την προώθηση της απασχολησιμότητας.

Τι κάνουμε

διαχείριση ΕΣΠΑ

ιστοσελίδες - εφαρμογές

συμβουλευτική

εκπαίδευση

Που θα μας βρείτε

null

Με δύο λόγια

Στοχεύουμε

Επιδιώκουμε την υποστήριξη, την εύρεση λύσεων και την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας, με έμφαση στις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που παρέχουμε. Εργαζόμαστε καθημερινά για να μεταδώσουμε τις γνώσεις και την εμπειρία μας, ούτως ώστε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τους πελάτες μας. Αξιοποιούμε τις σύγχρονες επιχειρηματικές μεθόδους, καθώς και τα εκπαιδευτικά και  χρηματοδοτικά εργαλεία προς όφελος των πελατών μας.

…ας δημιουργήσουμε ένα απλούστερο και αποτελεσματικότερο επιχειρηματικό περιβάλλον…

Οραματιζόμαστε

Οραματιζόμαστε να παραμείνουμε στην πρώτη γραμμή των επιχειρήσεων στον τομέα της συμβουλευτικής, της ανάπτυξης και εφαρμογής νέων τεχνολογιών, αυξάνοντας συνεχώς τον αριθμό των πελατών μας. Βελτιώνουμε συνεχώς την ποιότητα των υπηρεσιών μας, χρησιμοποιώντας σύγχρονες και καινοτόμες μεθόδους. Επεκτείνουμε συνεχώς τη γεωγραφική μας πρόσβαση σε ολόκληρη την Ευρώπη.

…θέλουμε να μείνουμε πάντα καινοτόμοι…

...είμαστε οι άνθρωποί σας...

Πλεονεκτήματα

Το συγκριτικό μας πλεονέκτημα είναι η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στους πελάτες μας, με ανταγωνιστικές τιμές. Αντιλαμβανόμαστε τις ανάγκες που έχει σήμερα μία επιχείρηση και εργαζόμαστε σκληρά για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και την επίτευξη λύσεων με άμεση πρόσβαση στην πληροφορία και απόκτηση νέων γνώσεων και εμπειριών.

Τι έχουμε κάνει

Έχουμε δημιουργήσει ένα ευρύτατο δίκτυο πελατών, επαφών και συνεργασιών με επιχειρήσεις και φορείς τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, έχοντας κερδίσει τη φήμη του αξιόπιστου συνεργάτη. Εξελισσόμαστε συνεχώς τα τελευταία χρόνια, μέσα στο σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον, κατακτώντας την εμπιστοσύνη της αγοράς.

Οι Συνεργασίες μας

σε Ευρώπη

EfVET
Anespo
Gruppo CSCS
IES Zubirimanteo
Marijampole College
Δήμος του Malmö
Bath College
Eurocontact Business School
Intercollege
Global Training
HAAGA-HELIA
Secot
Age UK Bath & North East Somerset
Small Business Focus
CDEA-Cebanc
Errotu Taldea S.L.P
Aarhus Municipality
Bridgewater & Taunton College
Slovenian Touristic College
sosu aarhus
T2 Consulting

και σε Ελλάδα

Action Synergy
Achaia Chamber
Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος
Μουσείο Μπουμπουλίνας Σπέτσες
ΚΕΚ ΙΒΕΠΕ – ΣΕΒ
ΚΕΚ ΕΡΕΙΣΜΑ
ΣΟΨΥ ΠΑΤΡΑΣ
Αρωγή ΑΜΚΕ
Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας
Κέντρο Ερευνών Πανεπιστημίου Πειραιώς
ΚΕΚ ΔΙΑΥΛΟΣ
Career Gate Test
Ελληνική Εταιρεία Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού
ΖΗΡΑΣ ΗΛΙΑΔΗΣ Ε.Π.Ε.
Αναργύρειος & Κοργιαλένειος Σχολή Σπετσών
SUB FACTORY
Karel Boats
Κάβα Κορδάς
Greek Coast Real Estate
Κτήμα Ορφανού
Παιχνιδοχώρα
Multiclima