ποιοί είμαστε

μάθετε για εμάς
Vassilis Anezinis
Βασίλης Ανεζίνης
Eugenia Lazarou
Ευγενία Λαζάρου
Panagiotis G. Anastassopoulos
Π. Γ. Αναστασόπουλος
Charitini Maria Skoulidi
Χαριτίνη Μαρία Σκουλίδη
Dimitris Kougias
Δημήτρης Κουγιάς
Kounas
Κωνσταντίνος Κούνας

Ποιοι είμαστε

Ο καλύτερος τρόπος σκέψης και συνάμα ο πιο δύσκολος, είναι ο απλός τρόπος σκέψης. Είμαστε μια επιχείρηση με εξειδίκευση στην επιχειρηματική συμβουλευτική, τη δημιουργία και διαχείριση λογισμικού και ιστοσελίδων, την έρευνα και την εκπαίδευση.

Σκεφτόμαστε απλά και έτσι αποτελεσματικά. Η κοντινότερη απόσταση μεταξύ δύο σημείων είναι η ευθεία γραμμή, γι’ αυτό σκεφτόμαστε έξυπνα. Με τις δεξιότητες και την εμπειρία που απαιτείται, επιδιώκουμε να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες συμβουλευτικής υποστήριξης σε επιχειρήσεις και οργανισμούς, δημιουργώντας παράλληλα λύσεις για την προώθηση της απασχολησιμότητας.

Τι κάνουμε

 • διαδίκτυο

  διαδίκτυο

  ιστοσελίδες - εφαρμογές

  Η παρουσία στον ψηφιακό κόσμο είναι μονόδρομος
 • συμβουλευτική

  συμβουλευτική

  σε υφιστάμενες & start-ups

  Με σύγχρονα μέσα αξιοποιούμε τις εμπειρίες επιτυχημένων επιχειρηματιών
 • εκπαίδευση

  εκπαίδευση

  mentoring & e-learning

  όσα κι αν γνωρίζεις, υπάρχουν ακόμη πολλά να μάθεις
 • ΕΣΠΑ

  προγράμματα ΕΣΠΑ

  επιχειρήσεις & ιδιώτες

  Οι επιτυχίες μας στα προηγούμενα πλαίσια εγγυώνται τις επενδύσεις σας

Τι έχουμε κάνει

Έχουμε δημιουργήσει ένα ευρύτατο δίκτυο επαφών και συνεργασιών με επιχειρήσεις και φορείς τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, έχοντας κερδίσει τη φήμη του αξιόπιστου συνεργάτη. Εξελισσόμαστε συνεχώς τα τελευταία χρόνια, μέσα στο σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον, κατακτώντας την εμπιστοσύνη της αγοράς.

Οραματιζόμαστε

Οραματιζόμαστε να παραμείνουμε στην πρώτη γραμμή των επιχειρήσεων στον τομέα της συμβουλευτικής, της ανάπτυξης και εφαρμογής νέων τεχνολογιών, αυξάνοντας συνεχώς τον αριθμό των πελατών μας. Βελτιώνουμε συνεχώς την ποιότητα των υπηρεσιών μας, χρησιμοποιώντας σύγχρονες και καινοτόμες μεθόδους. Επεκτείνουμε συνεχώς τη γεωγραφική μας πρόσβαση σε ολόκληρη την Ευρώπη.

…θέλουμε να μείνουμε πάντα καινοτόμοι…

Στοχεύουμε

Επιδιώκουμε την υποστήριξη, την εύρεση λύσεων και την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας, με έμφαση στις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που παρέχουμε. Εργαζόμαστε καθημερινά για να μεταδώσουμε τις γνώσεις και την εμπειρία μας, ούτως ώστε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τους πελάτες μας. Αξιοποιούμε τις σύγχρονες επιχειρηματικές μεθόδους, καθώς και τα εκπαιδευτικά και  χρηματοδοτικά εργαλεία προς όφελος των πελατών μας.

…ας δημιουργήσουμε ένα απλούστερο και αποτελεσματικότερο επιχειρηματικό περιβάλλον…

Πλεονεκτήματα

Το συγκριτικό μας πλεονέκτημα είναι η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στους πελάτες μας, με ανταγωνιστικές τιμές. Αντιλαμβανόμαστε τις ανάγκες που έχει σήμερα μία επιχείρηση και εργαζόμαστε σκληρά για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και την επίτευξη λύσεων με άμεση πρόσβαση στην πληροφορία και απόκτηση νέων γνώσεων και εμπειριών.

p-consulting team
 • ποιότητα
 • φερεγγυότητα
 • εξασφάλιση
 • συνέπεια
 • αμεσότητα

σκέψου απλά

σκέψου αποτελεσματικά