ποιοί είμαστε

μάθετε για εμάς

ποιοί είμαστε

Ποιοί είμαστε λοιπον; Είμαστε μια επιχείρηση με εξειδίκευση στην επιχειρηματική συμβουλευτική, τη δημιουργία και διαχείριση λογισμικού και ιστοσελίδων, την έρευνα και την εκπαίδευση. Ο καλύτερος τρόπος σκέψης και συνάμα ο πιο δύσκολος, είναι ο απλός τρόπος σκέψης.

Σκεφτόμαστε απλά και έτσι αποτελεσματικά.

Η κοντινότερη απόσταση μεταξύ δύο σημείων είναι η ευθεία γραμμή, κι από αυτό ξεκινά η σκέψη μας. Με τις δεξιότητες και την εμπειρία που απαιτείται, επιδιώκουμε να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες συμβουλευτικής υποστήριξης σε επιχειρήσεις και οργανισμούς, δημιουργώντας παράλληλα λύσεις για την προώθηση της απασχολησιμότητας.

ποιοι είμαστε

Τι κάνουμε

 • διαδίκτυο

  διαδίκτυο

  ιστοσελίδες - εφαρμογές

  Η παρουσία στον ψηφιακό κόσμο είναι μονόδρομος
 • συμβουλευτική

  συμβουλευτική

  σε υφιστάμενες & start-ups

  Με σύγχρονα μέσα αξιοποιούμε τις εμπειρίες επιτυχημένων επιχειρηματιών
 • εκπαίδευση

  εκπαίδευση

  mentoring & e-learning

  όσα κι αν γνωρίζεις, υπάρχουν ακόμη πολλά να μάθεις
 • ΕΣΠΑ

  προγράμματα ΕΣΠΑ

  επιχειρήσεις & ιδιώτες

  Οι επιτυχίες μας στα προηγούμενα πλαίσια εγγυώνται τις επενδύσεις σας

Οι συνεργασίες μας

Έχουμε δημιουργήσει ένα ευρύτατο δίκτυο συνεργασιών με επιχειρήσεις και φορείς σε Ελλάδα και Ευρώπη, έχοντας κερδίσει τη φήμη του αξιόπιστου συνεργάτη. Εξελισσόμαστε συνεχώς, μέσα στο σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον, κατακτώντας την εμπιστοσύνη της αγοράς.

Οραματιζόμαστε

Οραματιζόμαστε να παραμείνουμε στην πρώτη γραμμή των επιχειρήσεων στον τομέα της συμβουλευτικής, της ανάπτυξης και εφαρμογής νέων τεχνολογιών, αυξάνοντας συνεχώς τον αριθμό των πελατών μας. Βελτιώνουμε συνεχώς την ποιότητα των υπηρεσιών μας, χρησιμοποιώντας σύγχρονες και καινοτόμες μεθόδους. Επεκτείνουμε συνεχώς τισ συνεργασίες μας σε ολόκληρη την Ευρώπη.

ποιοί είμαστε

…θέλουμε να μείνουμε πάντα καινοτόμοι…

Στοχεύουμε

Επιδιώκουμε την υποστήριξη, την εύρεση λύσεων και την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Δίνουμε έμφαση στην ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε. Εργαζόμαστε καθημερινά για να μεταδώσουμε τις γνώσεις και την εμπειρία μας. Θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τους πελάτες μας. Αξιοποιούμε τις σύγχρονες επιχειρηματικές μεθόδους, καθώς και τα εκπαιδευτικά και  χρηματοδοτικά εργαλεία προς όφελος των πελατών μας.

ποιοι είμαστε

…ας δημιουργήσουμε ένα απλούστερο και αποτελεσματικότερο επιχειρηματικό περιβάλλον…

Πλεονεκτήματα

Το συγκριτικό μας πλεονέκτημα είναι η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στους πελάτες μας. Αντιλαμβανόμαστε τις ανάγκες που έχει σήμερα μία επιχείρηση και εργαζόμαστε σκληρά για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών.

p-consulting team ποιοί είμαστε
 • ποιότητα
 • φερεγγυότητα
 • εξασφάλιση
 • συνέπεια
 • αμεσότητα

Αν κάποιος αναρωτηθεί λοιπόν ποιοί είμαστε, η απάντηση είναι απλή. Είμαστε αυτοί που θα βοηθήσουμε να αλλάξει η επιχείρησή σας προς το καλύτερο, χρησιμοποιόντας ό,τι εργαλείο είναι διαθέσιμο. Συμβουλευτική, Πληροφορική και Εκπαίδευση τα δυνατά μας σημεία…

σκέψου απλά

σκέψου αποτελεσματικά