Female Entrepreneurship: Invitation to Evaluation.

Γυναικεία Επιχειρηματικότητα: Πρόσκληση Αξιολόγησης.

Αξιολόγηση Ψηφιακού Εργαλείου Γυναικείας Επιχειρηματικότητας.

Το Ψηφιακό εργαλείο αυτό-αξιολόγησης Επιχειρηματικών Ικανοτήτων στον Τομέα των Πολιτιστικών και Δημιουργικών Βιομηχανιών (ΤΠΔΒ) έχει οριστικοποιηθεί και προσφέρει αυτό-αξιολόγηση σε τρεις (3) τομείς: «Ιδέες και ευκαιρίες», «Πόροι» και «Εφαρμοσιμότητα». Οι απαντήσεις της αυτό-αξιολόγησης οδηγούν σε τρία (3) διαφορετικά επίπεδα αξιολόγησης ικανοτήτων, και η περιγραφή τους είναι διαθέσιμη σε αρχείο εκτυπώσιμης μορφής.  Καλούμε όσες και όσους, δραστηριοποιούνται ή θέλουν να δραστηριοποιηθούν στον ΤΠΔΒ, να επισκεφτείτε το ψηφιακό αυτό εργαλείο, και να συμμετέχετε ενεργά στην αξιολόγησή του. Η διαδικασία για να πραγματοποιήσετε την αξιολόγηση σας, είναι η ακόλουθη:

  • Θα βρείτε τον Οδηγό Χρήστη με οδηγίες για περιήγηση και χρήση του Εργαλείου εδώ.
  • Θα βρείτε το σύνδεσμο για το Ψηφιακό Εργαλείο Αυτό-Αξιολόγησης εδώ. Ο χρόνος συμπλήρωσης του ερωτηματολογίου του ψηφιακού εργαλείου είναι περίπου 15 λεπτά.
  • Θα βρείτε το ερωτηματολόγιο για να πραγματοποιήσετε την αξιολόγηση σας εδώ. Ο χρόνος συμπλήρωσής του είναι λιγότερος από 5 λεπτά.

Στόχος του Εργαλείου Αυτό-αξιολόγησης στον ΤΠΔΒ.

Γυναικεία Επιχειρηματικότητα: Πρόσκληση Αξιολόγησης.Η  p-consulting.gr, έχει αναπτύξει αυτό το ψηφιακό εργαλείο αυτό-αξιολόγησης επιχειρηματικών ικανοτήτων για τις γυναίκες που δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά ή το επιθυμούν, στον Τομέα των Πολιτιστικών και Δημιουργικών Βιομηχανιών (ΤΠΔΒ). Το ψηφιακό εργαλείο αυτό-αξιολόγησης αναπτύχθηκε στο πλαίσιο υλοποίησης του Ευρωπαϊκού έργου Erasmus+ KA2, Female Entrepreneur: Ανακαλύψτε την επιχειρηματική σας ταυτότητα στον κόσμο του Πολιτισμού. Το έργο, στοχεύει στην  υποστήριξη και ενίσχυση των γυναικών που δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά ή επιθυμούν να δημιουργήσουν τις επιχειρήσεις τους, στον τομέα των Πολιτιστικών και Δημιουργικών Βιομηχανιών. Επιπλέον, υλοποιείται ταυτόχρονα στην Ελλάδα, την Ισπανία, το Βέλγιο, την Κροατία, τη Ρουμανία και την Κύπρο.

Το πλαίσιο; EntreComp!

Η δημιουργία του εργαλείου Αυτό-αξιολόγησης βασίστηκε στο Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Επιχειρηματικών Ικανοτήτων, γνωστό και ως EntreComp. Ένας από τους βασικούς στόχους του EntreComp είναι να αναπτύξει μια κοινή εννοιολογική προσέγγιση για την υποστήριξη της ανάπτυξης επιχειρηματικών ικανοτήτων σε Ευρωπαϊκό επίπεδο. Επίσης, στοχεύει στη γεφύρωση των κόσμων της εκπαίδευσης και της απασχολησιμότητας, και στην προώθηση της επιχειρηματικής μάθησης.

Μπορείτε να ενημερώνεστε συνεχώς για τις δράσεις του έργου, μέσα από το website και το Facebook.

Scroll to Top