Επίσκεψη EfVET στα νέα μας γραφεία

Επίσκεψη EfVET

Το διάστημα 29/8/2016-2/9/2016, η π-consulting είχε τη τιμή να φιλοξενεί στις νέες εγκαταστάσεις της, τη Γενική Διευθύντρια του Ευρωπαϊκού Φόρουμ  για την Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση (EfVET), κα. Valentina Chanina.

Η κα. Chanina συζήτησε με τους ιδρυτές της π-consulting, Παναγιώτη Γ. Αναστασόπουλο (εκπρόσωπο του δικτύου EfVET στην Ελλάδα) και Χαριτίνη-Μαρία Σκουλίδη, τις εξελίξεις στον κλάδο της δια βίου μάθησης στην Ελλάδα, το μέλλον των ελληνικών φορέων στη νέα ευρωπαϊκή πραγματικότητα, ενώ ταυτόχρονα αντάλλαξαν τεχνογνωσία στα θέματα της δια βίου μάθησης και εκπαίδευσης. Επιπλέον, στα νέα γραφεία της  π-consulting, σχεδιάστηκαν στρατηγικά, από κοινού, η διαχείριση και ανάπτυξη νέων τεχνολογιών για την εσωτερική λειτουργία του Οργανισμού που εδρεύει στις Βρυξέλλες, αλλά και την επικοινωνία με τα μέλη του που προέρχονται από όλο τον πλανήτη.

Σημαντικό μέρος της συνάντησης με την κα Valentina Chanina αφιερώθηκε στο σχεδιασμό υλοποίησης των 2 νέων εγκεκριμένων προγραμμάτων «GROWMAT» και «TECHSenior” (2016), στα πλαίσια του Erasmus+ KA2. Παράλληλα, συζητήθηκε η περαιτέρω εξέλιξη των υφιστάμενων ευρωπαϊκών προγραμμάτων JOPapp (2015) και INTGEN (2014) του ίδιου πλαισίου, στα οποία τόσο ο EFVET όσο και η π-consulting είναι εταίροι.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της, η κα Chanina είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και με φορείς – επιχειρήσεις της περιοχής και να συζητήσει μαζί τους τις προκλήσεις-ευκαιρίες της επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης, σε εθνικό αλλά και ευρωπαϊκό επίπεδο, καθώς επίσης και τις προοπτικές μελλοντικής συνεργασίας.

Η π-consulting, ως ενεργό μέλος του ευρωπαϊκού δικτύου EfVET στην Ελλάδα, στηρίζει εμπράκτως αντίστοιχες πρωτοβουλίες και υλοποιεί στρατηγικές συνεργασίες στο τομέα της δια βίου μάθησης.

Επίσκεψη EfVET

Scroll to Top