Σχολείο Επιχειρηματικότητας του οργανισμού Think Young

Μετά τις Βρυξέλλες, το Hong Kong και τη Μαδρίτη το Σχολείο Επιχειρηματικότητας (Entrepreneurship School) πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα στην Αθήνα από τις 30 Νοεμβρίου έως τις 4 Δεκεμβρίου. Το επιχειρηματικό σχολείο είναι το πρώτο σχολείο χωρίς καθηγητές και διαλέξεις. Στοχεύει να γεφυρώσει το χάσμα ανάμεσα στην επιχειρηματική εκπαίδευση και στην καινοτόμα μάθηση. Νέοι άνθρωποι, που δραστηριοποιούνται ή θέλουν να δραστηριοποιηθούν στο χώρο της επιχειρηματικότητας, θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε σύζευξη με επιτυχημένους επιχειρηματίες και εμπειρογνώμονες. Οι δυνατότητες που παρέχονται στους συμμετέχοντες μεταξύ άλλων είναι:

• Να διευρύνουν τις επιχειρηματικές τους δεξιότητεςTY GREEN LOGO
• Να επεκτείνουν το δίκτυό τους
• Να γνωρίσουν πρότυπα που τους εμπνέουν
• Να αλλάξουν τον τρόπο σκέψης τους όσον αφορά το μέλλον

Το επιχειρηματικό σχολείο διοργανώνεται από την μη κερδοσκοπική οργάνωση Think Young, η οποία δραστηριοποιείται από το 2007 με γραφεία σε Βρυξέλλες, Γενεύη και Hong Kong. Σκοπός της Think Young είναι η δημιουργία ενός καλύτερου επιχειρηματικού πλαισίου για τους νέους.

Η π-consulting συμμετέχει ενεργά στο Επιχειρηματικό Σχολείο, όπου θα συναντηθεί με νέες επιχειρήσεις ή νέους ανθρώπους που σκοπεύουν να δραστηριοποιηθούν επιχειρηματικά, με σκοπό την παροχή επιχειρηματικών συμβουλευτικών υπηρεσιών, mentoring και την εκπαίδευσή τους σε θέματα επιχειρηματικότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για την αίτηση συμμετοχής, πατήστε εδώ

Για το φυλλάδιο, πατήστε εδώ

Η διοργάνωση στηρίζεται από το ίδρυμα Coca Cola

 Coke-foundation-logo

Scroll to Top