Η ομάδα του EU Leaders, συναντήθηκε στην Κύπρο!

Το έργο.

Το έργο EU Leaders συνεχίζει δυναμικά την πορεία του. Το έργο σκοπεύει να ενισχύσει την ανταγωνιστικότητα και την παραγωγικότητα των επιχειρήσεων, μέσω της ανάπτυξης στρατηγικών δεξιοτήτων e-ηγεσίας. Μέσω του έργου αναπτύσσεται ένα σύνολο ψηφιακών εργαλείων για την αξιολόγηση, την ανάπτυξη αλλά και την πιστοποίηση δεξιοτήτων e-ηγεσίας, καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες της αγοράς εργασίας και υποστηρίζοντας τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων.

Η συνάντηση στην Κύπρο.

Η ομάδα της p-consulting.gr μαζί με τους υπόλοιπους εταίρους του έργου, συναντήθηκαν στην Κύπρο από τις 08.05.2023 μέχρι τις 12.05.2023. Η ομάδα του έργου βρέθηκε εκεί για την εκδήλωση κατάρτισης αλλά και για τη διακρατική τους συνάντηση. Οι συναντήσεις φιλοξενήθηκαν από τον οργανισμό Eurosuccess Consulting. Στις συναντήσεις συμμετείχαν εκπρόσωποι από:
  • p-consulting.gr από την Ελλάδα.
  • Eurosuccess consulting από την Κύπρο.
  • TUV από την Κύπρο.
  • University of Aveiro από την Πορτογαλία.
  • Nefinia από την Ολλανδία.
  • CCIS από την Σλοβενία.
  • WISAMAR (online) από την Γερμανία.
Μάθετε περισσότερα για την ομάδα του έργου εδώ!

Η εκδήλωση κατάρτισης.

Η εκδήλωση κατάρτισης πραγματοποιήθηκε 08.05.2023 – 10.05.2023. Κατά τη διάρκεια αυτής, πραγματοποιήθηκαν εργαστήρια που αφορούσαν:
  • το 2ο παραδοτέο του έργου, το Μοντέλο e-ηγεσίας που υιοθετήθηκε σε οργανισμούς που βασίζονται στην τεχνολογία και μη, αλλά και
  • το 3ο παραδοτέο του έργου, το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα e-ηγεσίας.
Η ομάδα του EU Leaders, συναντήθηκε στην Κύπρο! 3

Η διακρατική συνάντηση.

Η διακρατική συνάντηση πραγματοποιήθηκε 11.05.2023 – 12.05.2023. Οι εταίροι συζήτησαν αναλυτικά τα επόμενά τους βήματα, για την ανάπτυξη των επόμενων παραδοτέων, και έθεσαν τα κατάλληλα deadlines για την ομαλή διεξαγωγή του έργου.

Η ομάδα της p-consulting.gr παρουσίασε το προσχέδιο του 4ου παραδοτέου, την ψηφιακή εκπαιδευτική πλατφόρμα μάθησης για e-ηγέτες αλλά και τη μέχρι τώρα πορεία προώθησης του έργου.     

Η επόμενη online συνάντηση θα πραγματοποιηθεί online τις επόμενες ημέρες, ενώ η επόμενη δια ζώσης συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην Ολλανδία το τελευταίο τρίμηνο του έτους.

Η πλατφόρμα είναι σχεδόν έτοιμη!

Μείνετε συντονισμένοι!

Scroll to Top