Η τελευταία διακρατική συνάντηση για το έργο RE-CREW στην Ιταλία.

Η ομάδα της p-consulting.gr, βρέθηκε στην Potenza της Ιταλίας για την τελευταία διακρατική συνάντηση του έργου RE-CREW. H διακρατική συνάντηση φιλοξενήθηκε από το EXEO Lab και παρευρέθηκαν εκπρόσωποι των έξι (6) εταίρων του έργου. Το έργο απευθύνεται κυρίως σε επιχειρηματίες, CEO και HR και έχει στόχο να βοηθήσει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις (ΜΜΕ) να αντιμετωπίζουν πολλές καθημερινές προκλήσεις, για την εύρεση των κατάλληλων υπαλλήλων.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι εταίροι έβαλαν τις τελικές πινελιές στα παραδοτέα του έργου, μετά την επιτυχημένη πιλοτική φάση το προηγούμενο διάστημα. Τα παραδοτέα του έργου είναι έτοιμα και έχουν αναρτηθεί στην σελίδα του έργου εδώ, σε Αγγλικά, Ελληνικά, Δανέζικα, Νορβηγικά, Ισπανικά, Σλοβένικα και Ιταλικά.

Στη σελίδα του έργου μπορείτε να βρείτε τον οδηγό «Πώς να προσλάβετε / στελεχώσετε σε Μικρές Επιχειρήσεις! Ανάλυση των αναγκών, των εμποδίων και των ευκαιριών!». Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Εργαλείο Αυτό-αξιολόγησης για να μάθετε την ετοιμότητά σας, σε διάφορους τομείς ώστε να αναλαμβάνετε οποιαδήποτε αποτελεσματική και αποδοτική πρόσληψη. Ένα από τα σημαντικότερα παραδοτέα του έργου είναι η Εκπαιδευτική Πλατφόρμα που έχει δημιουργηθεί, στην οποία θα μάθετε και θα αναπτύξετε τις γνώσεις για τη στελέχωση της επιχείρησης σας. Τέλος, θα βρείτε τον Οδηγό για εκπαιδευτές Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΚ). Ο καινοτόμος Οδηγός είναι ένα ολοκληρωμένο εγχειρίδιο για το σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την παροχή αποτελεσματικής και ελκυστικής κατάρτισης για τις ευρωπαϊκές μικρές επιχειρήσεις, ώστε να μπορούν να αναλάβουν εύκολα, αποτελεσματικά και με επιτυχία οποιαδήποτε διαδικασία πρόσληψης.

Οι εταίροι συζήτησαν αναλυτικά για την προώθηση του έργου και των αποτελεσμάτων του μετά απο την παρουσίαση της p-consulting.gr, η οποία είναι και η υπεύθυνη  για την προώθησή του. Φυσικά, το πλάνο αξιοποίησης των παραδοτέων του έργου συζητήθηκε και αυτό διεξοδικά, το οποίο παρουσιάστηκε από την We Are Entrepreneurs.

Οι εταίροι έχουν ήδη ξεκινήσει το σχεδιασμό των προωθητικών εκδηλώσεων για το έργο, όπου θα λάβουν μέρος πάνω από 300 συμμετέχοντες συνολικά, σε όλες τις χώρες των εταίρων.

Δείτε μερικά από τα στιγμιότυπα της συνάντησης παρακάτω! 

Μείνετε συντονισμένοι για νεότερα.
Scroll to Top