Η p-consulting στο entrepreneurship school της Think Young!

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συμμετοχή της p-consulting στο entrepreneurship school Greece. Το σχολείο επιχειρηματικότητας που διοργανώθηκε από την μη κερδοσκοπική οργάνωση Think Young, αφού πραγματοποιήθηκε επιτυχώς σε χώρες της Ευρώπης και της Ασίας, έλαβε χώρα και στην Αθήνα μεταξύ 30 Νοεμβρίου – 04 Δεκεμβρίου 2015.

Στο σχολείο επιχειρηματικότητας συμμετείχαν επιτυχημένοι και νέοι επίδοξοι επιχειρηματίες. Οι δραστηριότητες επικεντρώθηκαν στην ανάδειξη νέων επιχειρηματικών ιδεών στη δικτύωση και εν δυνάμει συνεργασία μεταξύ πεπειραμένων και επίδοξων επιχειρηματιών καθώς και νέων ανθρώπων με ιδέες έτοιμες να ενισχύσουν την Ελλάδα.

Νέοι άνθρωποι είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις επιχειρηματικές τους ιδέες και να λάβουν χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές αναφορικά με το τρέχον επιχειρηματικό πλαίσιο.

Η p-consulting είχε ενεργή παρουσία στο συγκεκριμένο project. Στο πλαίσιο της συμμετοχής της, πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με άλλες επιχειρήσεις και υπήρξε σημαντική συμβολή στην ανάδειξη επιχειρηματικών ιδεών ενώ παράλληλα μοιράστηκε τις γνώσεις και την επαγγελματική της εμπειρία σε μια προσπάθεια μετάδοσης του επιχειρηματικού πνεύματος σε νέους δραστήριους ανθρώπους. entrepreneurship school Think Young

 

Scroll to Top